Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

"TRAFO" k bixenonu ...............

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Huska »

.................................

od ) Fil
"Ahoj,
koupil jsem nedávno od Mizzu bixenony (ty z Tuarega) a trošku blblo jedno světlo, ale jen občas a te? přestalo svítit úplně, tak jsem přehodil výbojky a byla OK, tak jsem zkusil ještě projistotu přehodit trafa (nebo prostě ty krabičky) a ta zaměněná nerožne výbojku.
takže asi je posrany to trafo.........asi
Psal jsem Mizzu, ale ještě neodpověděl (zatim nevim, třeba ještě nebyl na netu), ale nedá mi to, páč v noci s jednim světlem je to blby,nevíte jestli jsou v tom nějaky rozdíly, nebo kdo by mi to eventuelně mohl sehnat a zakolik? , nebo cokoliv co by mi případně mohlo pomoct? (doufám že se Mizzu ozve, ale začínám být nervózní)
všem díky za info..... Fil"

..............................................
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Marek-is
Klubové ID: 181

#2 Příspěvek od Marek-is »

Pokud tam nepochodis tak de vedet a neco tu najdu.
Odpovědět