Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Já, můj úbrKhár a jiné tlachy

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pavel H
Klubové ID: 98

#41 Příspěvek od Pavel H »

Milda píše:
Pavel H píše:
Milda píše:Tak se na něho vyser.
:-) Dobrý nápad. Ale štve mě, že tady radí kraviny lidem, kteří ho třeba neznají a uvěří mu.
Já ho taky neznám a poznal jsem,že je to sním ztrata času!!!
Většina lidí je tady inteligentních a rozumných se svým názorem. Naštěstí...
Maxiczech

#42 Příspěvek od Maxiczech »

:idea: Důležité je, že se tady debatuje o 100W žárovkách. :idea: A kraviny tady píšete úplně všichni :!: Možná né kraviny, ale doměnky zcela určitě. Komu jsem kdy špatně poradil? Netlacháte si náhodou jen tak játrama? A kdo se tady dozvěděl něco konkrétního? Jeden nebo dva lidi? A rozhodně ne od Vás dvou. :? Tak si běžte vzájemě pochlebovat do vily Vyvolených. Tam se možná ztratíte mezi tou tlupou úchyláků.. :lol: :lol:
Slid
Klubové ID: 1699

#43 Příspěvek od Slid »

Maxiczech píše:.........A konečně bych chtěl říci, že jsem docela rád, že mne nenapadlo navštívit tento klub před koupí vozu. Jako někteří. Zřejmě bych ho nekoupil, protože bych zcela jistě nabyl dojmu, že BMW si pořizují lidé s nižším IQ koeficientem.............
To bohužel je fakt ve Tvém připadě a ty se vtom 100% schoduješ!!!Takže bohužel děláš ostudu a tvoje příspěvky mluví za vše!!!
Maxiczech píše:....Nebaví mě psát věci dokolečka, protože blbec prostě nepochopí...
Opět máš pravdu blbce nepochopiš, čili Maxiczecha nepochopi tady nikdo, ale sám si položisl otázku a sám si i odpovidáš svejma příspěvkama!!
Seš ubohej člověk a otom to je.........A nejlepší bude Tebe ignorovat...... :!:
Pavel H

#44 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:Komu jsem kdy špatně poradil?
Nejen, že jsi hloupý, ale jsi i sklerotický. Kdybys byl, alespoň malinko sebekritický, tak už sem nenapíšeš. Všimnul sis, že hlavně kvůli tobě se tady zamykají témata?
Maxiczech

#45 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Nejen, že jsi hloupý, ale jsi i sklerotický. Kdybys byl, alespoň malinko sebekritický, tak už sem nenapíšeš. Všimnul sis, že hlavně kvůli tobě se tady zamykají témata?
Ne. Nevšiml. 8O A pokud je to pravda, tak asi budu muset skončit. :cry:
Udělám to :!: Nechte mě odejít :cry:
Měl bych skončit :?:
Proč bych to dělal :?: Vždy? tady oživuju tu ponurou atmosféru problémových aut :wink:
Maxiczech

#46 Příspěvek od Maxiczech »

Slid píše:
Maxiczech píše:.........A konečně bych chtěl říci, že jsem docela rád, že mne nenapadlo navštívit tento klub před koupí vozu. Jako někteří. Zřejmě bych ho nekoupil, protože bych zcela jistě nabyl dojmu, že BMW si pořizují lidé s nižším IQ koeficientem.............
To bohužel je fakt ve Tvém připadě a ty se vtom 100% schoduješ!!!Takže bohužel děláš ostudu a tvoje příspěvky mluví za vše!!!
Maxiczech píše:....Nebaví mě psát věci dokolečka, protože blbec prostě nepochopí...
Opět máš pravdu.!:
Konečně někdo na mojí straně.. :lol:
Pavel H

#47 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
Pavel H píše:
Proč bych to dělal :?: Vždy? tady oživuju tu ponurou atmosféru problémových aut :wink:
však my bychom si tu bez tebe poradili, neboj.
Maxiczech

#48 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:
Pavel H píše: Nejen, že jsi hloupý, ale jsi i sklerotický. Kdybys byl, alespoň malinko sebekritický, tak už sem nenapíšeš. Všimnul sis, že hlavně kvůli tobě se tady zamykají témata?
Nenalhávej si to. Posteskl by sis.. :wink:
Pavel H

#49 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
Pavel H píše:
Maxiczech píše: Ne. Nevšiml. 8O A pokud je to pravda, tak asi budu muset skončit. :cry:
Nenalhávej si to. Posteskl by sis.. :wink:
:nono:
Toydolls

#50 Příspěvek od Toydolls »

Tak sem myslel zkraje jak se neco dozvim,pak se to zvrtlo a tri strany tlachu!! navic uz ani ne k tematu

Proc na nej reagujete? zbytecne, to snad kazdy musi videt,ale trebas mu admin da ban tak na mesic :P
Pavel H

#51 Příspěvek od Pavel H »

Toydolls píše:Tak sem myslel zkraje jak se neco dozvim,pak se to zvrtlo a tri strany tlachu!! navic uz ani ne k tematu

Proc na nej reagujete? zbytecne, to snad kazdy musi videt,ale trebas mu admin da ban tak na mesic :P
Ja myslím, že k tématu bylo řečeno dost. Do plastových parabol bych dal 100W určitě do dalkových, nepoužíváš je trvale a pokud ano, tak většinou jedeš a tím se světlomet chladí. Do potkávacích bych se já osobně nebál taky, protože když na to myslíš, tak si dáš pozor, abys nesvítil třeba půl hodiny v koloně. Je to zbytečné. Sice tím porušuješ pravidla, ale i když jsem kolikrát zhasnul za policejním autem, tak jim to nevadilo. Nesmíš pak zapomenout rozsvítit. Vše ostatní je nepodstatné. Pokud tam máš nějakou slabou pojistku, tak ta ti pravděpodobně hned vyletí. Není problém dát silnější a máš klid. Kabely, relátka to vše vydrží naprosto v pohodě. Pokud nevydrží relátko, tak je špatné a odešlo by nakonec stejně. Ale jak říkám, já 100W žárovky používám několik let a NIKDY nebyl problém.
Maxiczech

#52 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Toydolls píše:Tak sem myslel zkraje jak se neco dozvim,pak se to zvrtlo a tri strany tlachu!! navic uz ani ne k tematu

Ja myslím, že k tématu bylo řečeno dost. Do plastových parabol bych dal 100W určitě do dalkových, nepoužíváš je trvale a pokud ano, tak většinou jedeš a tím se světlomet chladí. Do potkávacích bych se já osobně nebál taky, protože když na to myslíš, tak si dáš pozor, abys nesvítil třeba půl hodiny v koloně. Je to zbytečné. Sice tím porušuješ pravidla, ale i když jsem kolikrát zhasnul za policejním autem, tak jim to nevadilo. Nesmíš pak zapomenout rozsvítit. Vše ostatní je nepodstatné. Pokud tam máš nějakou slabou pojistku, tak ta ti pravděpodobně hned vyletí. Není problém dát silnější a máš klid. Kabely, relátka to vše vydrží naprosto v pohodě. Pokud nevydrží relátko, tak je špatné a odešlo by nakonec stejně. Ale jak říkám, já 100W žárovky používám několik let a NIKDY nebyl problém.
Dovolím si malinkou reakci :oops: . Od té doby, co jsem koupil BMW, tak naprosto nic neřeším. Fascinuje mě, že to auto je sestrojeno maximálně k pohodě cestujících. A? jde o topení, stěrače, světla, osvětlení interiéru, odemykání a zamykání, stání v koloně v dešti, bezpečné parkování, startování v létě či v zimě a podobně. Těško by někdo našel na tomhle autě chybu. Zkrátka na něm nic nesere a v tom je BMW úžasné. Dělá vcelku všechno automaticky a mám pocit, že umí hlídat i sám sebe, aby nedělal něco zbytečně nebo ke škodě majitele vozidla. :P
Pokud bych měl cokoliv hlídat, zda-li náhodou nesvítím a nestojím v koloně 8O , to jsme zase malinko jinde a do toho já bych rozhodně nešel. :? Ale jak jsem psal. Je to prostě na každym. :) Více výše zmiňovaných úprav a to auto tě začne pěkně srát, protože "NÉ ABY JSI ZAPOMĚL :!: " A pravě o tom BMW zkrátka není. :wink:
Pavel H

#53 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
Pavel H píše:

Dovolím si malinkou reakci :oops: . Od té doby, co jsem koupil BMW, tak naprosto nic neřeším. Fascinuje mě, že to auto je sestrojeno maximálně k pohodě cestujících. A? jde o topení, stěrače, světla, osvětlení interiéru, odemykání a zamykání, stání v koloně v dešti, bezpečné parkování, startování v létě či v zimě a podobně. Těško by někdo našel na tomhle autě chybu. Zkrátka na něm nic nesere a v tom je BMW úžasné. Dělá vcelku všechno automaticky a mám pocit, že umí hlídat i sám sebe, aby nedělal něco zbytečně nebo ke škodě majitele vozidla. :P
Pokud bych měl cokoliv hlídat, zda-li náhodou nesvítím a nestojím v koloně 8O , to jsme zase malinko jinde a do toho já bych rozhodně nešel. :? Ale jak jsem psal. Je to prostě na každym. :) Více výše zmiňovaných úprav a to auto tě začne pěkně srát, protože "NÉ ABY JSI ZAPOMĚL :!: " A pravě o tom BMW zkrátka není. :wink:
Jenze ty mas supermoderniho Baworaka a uvedom si, ze je tady spousta lidi co ma jeste patnact a vice let stare hajtry. Na tebe nikdo nema a vsichni ti zavidime.
Maxiczech

#54 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:
Pavel H píše: Ja myslím, že k tématu bylo řečeno dost. Do plastových parabol bych dal 100W určitě do dalkových, nepoužíváš je trvale a pokud ano, tak většinou jedeš a tím se světlomet chladí. Do potkávacích bych se já osobně nebál taky, protože když na to myslíš, tak si dáš pozor, abys nesvítil třeba půl hodiny v koloně. Je to zbytečné. Sice tím porušuješ pravidla, ale i když jsem kolikrát zhasnul za policejním autem, tak jim to nevadilo. Nesmíš pak zapomenout rozsvítit. Vše ostatní je nepodstatné. Pokud tam máš nějakou slabou pojistku, tak ta ti pravděpodobně hned vyletí. Není problém dát silnější a máš klid. Kabely, relátka to vše vydrží naprosto v pohodě. Pokud nevydrží relátko, tak je špatné a odešlo by nakonec stejně. Ale jak říkám, já 100W žárovky používám několik let a NIKDY nebyl problém.
Jenze ty mas supermoderniho Baworaka a uvedom si, ze je tady spousta lidi co ma jeste patnact a vice let stare hajtry. Na tebe nikdo nema a vsichni ti zavidime.
A to jako doopravdy :?: :lol: Ty si zase uvědom, že jsem se nikomu neposmíval, kdo jaký má auto. :roll: A to, že reaguji přesně tak pitomě jako vy, to se prostě nediv. Nelezl sem na tento web se chlubit, protože je mi jasné, že jsou i mladší a lepší auta, než mám já a vůbec sem nevěděl, jaké ročníky se tady na fóru řeší. To, že reaguju jak pitomec, je pouze sebeobrana, protože se do mě od samého začátku navážíte, co mám za social edition a postupem času přicházím na to, že Vás tady s takovýmhle autem moc není, a že mám v základu to, o čem si leckdo z Vás může jen nechat zdát. Tak proč ten posměch :?: Tak to zase neobracej na ruby. :roll:
Pavel H

#55 Příspěvek od Pavel H »

Za to si, ale můžeš sám. Měl sis to fórum, alepsoň trochu pročíst, než sem začneš psát o tom jak máš super auto v "plné palbě". Tady je spousta krásnějších starších aut a nemusí mít ani poloviční výbavu, než máš ty a a? se Ti to líbí nebo ne, tak to tvoje je prostě jen obyčejná sériovka, která se začne kazit jako vše ostatní. Na to přijdeš časem sám. Prošlo mi rukama spousta aut a nejen BMW, tak vím o čem mluvím. Prostě jsi mě naštval tím co tady meleš za blbosti.
Maxiczech

#56 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:Za to si, ale můžeš sám. Měl sis to fórum, alepsoň trochu pročíst, než sem začneš psát o tom jak máš super auto v "plné palbě". Tady je spousta krásnějších starších aut a nemusí mít ani poloviční výbavu, než máš ty a a? se Ti to líbí nebo ne, tak to tvoje je prostě jen obyčejná sériovka, která se začne kazit jako vše ostatní. Na to přijdeš časem sám. Prošlo mi rukama spousta aut a nejen BMW, tak vím o čem mluvím. Prostě jsi mě naštval tím co tady meleš za blbosti.
A ty jsi mě zase naštval teď. To si sakra musí člověk koupit úplně voholený auto, aby se potom chlubil tím, co všechno do toho nacpal? Co říkáš na sedmičkovou řadu r.v. 2006? A to, že má navigaci s DVD v základu je špatně? Že do toho nemusí člověk nic vrážet, protože to má v základu? To je pro Tebe sociálka jen pro to, že nemá nizkoprofiláče :?: A co by se mi mělo jako začít kazit? Víš vůbec o čem mluvíš? Zavolej si do Bawora a pozeptej se na rozdíly mezi modely, jo? A? můžeme diskutovat malinko konkrétně. Mám v autě úplně všechno, co jsem chtěl. To auto jsem pořizoval hlavně pro rodinu. Né na závodění. Tohle je web o BMW a né o Tuningu, i když se tady taky řeší, což chápu. Kdybych chtěl být KING, tak jsem koupil u Bychla trojku třílitra z navi, TV a DVD Playerem a vyšla by mě o stopadesát tis. méně. Jenže rodinka by řešila místo. Už to sakra pochop! :x
Pavel H

#57 Příspěvek od Pavel H »

Ach jo. S tebou je to o ničem. Ty to prostě nepochopíš.
Maxiczech

#58 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:Ach jo. S tebou je to o ničem. Ty to prostě nepochopíš.
:oha: Děkuji za konkrétní odpověď. A takhle je to tady dokolečka.. :?
Martinéz
Klubové ID: 356

#59 Příspěvek od Martinéz »

1. rikat seriovemu zakladnimu modelu klenot je prca..

2. s 330i s TV a navi bys tady king nebyl, mozna ani kdyby tam byl vodotrysk. tady si na kinga nehraje nikdo..

3. nova sedma se dela v socialce stejne jako jednicka.. navi nema v zakladu a to ze ma vzadu kosmeticke osvetlene zrcatko a elektricke operky hlavy je jen tim,, ze je to sedma, ktera stoji 2x tolik co full full trojka..

..shrnu to takhle. koupil sis sve prvni kvalitni a vyspele auto a to ze ti pripada kosmicky je pochopitelny. enjoy it.. :wink: :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#60 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Maxiczech píše: A ty jsi mě zase naštval teď. To si sakra musí člověk koupit úplně voholený auto, aby se potom chlubil tím, co všechno do toho nacpal? Co říkáš na sedmičkovou řadu r.v. 2006? A to, že má navigaci s DVD v základu je špatně? Že do toho nemusí člověk nic vrážet, protože to má v základu? To je pro Tebe sociálka jen pro to, že nemá nizkoprofiláče :?: A co by se mi mělo jako začít kazit? Víš vůbec o čem mluvíš? Zavolej si do Bawora a pozeptej se na rozdíly mezi modely, jo? A? můžeme diskutovat malinko konkrétně. Mám v autě úplně všechno, co jsem chtěl. To auto jsem pořizoval hlavně pro rodinu. Né na závodění. Tohle je web o BMW a né o Tuningu, i když se tady taky řeší, což chápu. Kdybych chtěl být KING, tak jsem koupil u Bychla trojku třílitra z navi, TV a DVD Playerem a vyšla by mě o stopadesát tis. méně. Jenže rodinka by řešila místo. Už to sakra pochop! :x
Vyrazem "nizkoprofilace" si se sice chte-nechte zaradil mezi lidi ktery auta moc neresej ale v zasade mas pravdu .. tohle neni web o tuningu a vykonu ale o BMW obecne. Kluci asi jenom nechapave kroutej hlavou nad tvou radosti z mala coz se ti da spis zavidet ale ja jim rozumim :-) ... holt dva svety ...
Odpovědět