Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Já, můj úbrKhár a jiné tlachy
Me je tvuj bavorak putna, jenom jsem te nechtel urazet primo. A moji "vrazdu" bys asi nerozdejchal, kdybys aspon cetl, co sem napsal o par stranek vys, tak bys vedel, ze mam na aute bi-xenony, coz tam nejspis nemas ani ty (nebudu rikat kdeMaxiczech píše:To jsem Vás tím baworákem tak strašně nasral? Že se o něj stále otíráte? Rád bych viděl tu tvojí vraždu se 100W žárovkamapepus píše:Maxiczech píše: Dekujeme za vysvetleni. Bud jsi nachmelenej nebo jsi namesicnej. Neresim z ceho jaka parabola je, ale co udava vyrobce vozidla. Jantare..
Bye bye..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty si fakt magor
za to nemuze snad ani ta 520 v socialce...

Kdyby Vás pánové moje kára nesrala, tak nereagujete tak podrážděně, jak reagujete.
Mám pocit, že auto není pouze o světlech. Xenony jsem viděl i na Filcce, tak z čeho se mám posadit na zadek? A když zmiňujete stále moje Báwo v socce.., tak jen pro připomenutí... Už nevím přesně kdo, ale před několika týdny si namontoval na své BMW nová světla. Všichni jste čuměli jak blázni a obdivovali tu nádheru. Já mám právě takovéhle skvosty v socce. A to mám další vymoženosti a přednosti hodné r.v. 2002 BMW. To vám tady ani psát nebudu, protože by se ztrhla další idiotská debata. Tak si každej hrábněte do svědomí, kdo jaký a jak starý auto vlastně máte a nechte mojí soc edition na pokoji.
Pááápáááá....

Pááápáááá....

-
- Klubové ID: 98
Jenže ty naše krásný "starý" auta jsou aspoň udržovaný a v pohodě jezděj. A nemusíme se bát jet třeba na poštu, aby nám to pak chytloMaxiczech píše:Kdyby Vás pánové moje kára nesrala, tak nereagujete tak podrážděně, jak reagujete.Mám pocit, že auto není pouze o světlech. Xenony jsem viděl i na Filcce, tak z čeho se mám posadit na zadek? A když zmiňujete stále moje Báwo v socce.., tak jen pro připomenutí... Už nevím přesně kdo, ale před několika týdny si namontoval na své BMW nová světla. Všichni jste čuměli jak blázni a obdivovali tu nádheru. Já mám právě takovéhle skvosty v socce. A to mám další vymoženosti a přednosti hodné r.v. 2002 BMW. To vám tady ani psát nebudu, protože by se ztrhla další idiotská debata. Tak si každej hrábněte do svědomí, kdo jaký a jak starý auto vlastně máte a nechte mojí soc edition na pokoji.
![]()
Pááápáááá....![]()

Nemám náladu tady na fóru hledat co se ti kde a kdy zeblilo nebo upadlo, za co jsi co vyměnil či naopak.Pavel H píše:Maxiczech píše:Kdyby Vás pánové moje kára nesrala, tak nereagujete tak podrážděně, jak reagujete.Mám pocit, že auto není pouze o světlech. Xenony jsem viděl i na Filcce, tak z čeho se mám posadit na zadek? A když zmiňujete stále moje Báwo v socce.., tak jen pro připomenutí... Už nevím přesně kdo, ale před několika týdny si namontoval na své BMW nová světla. Všichni jste čuměli jak blázni a obdivovali tu nádheru. Já mám právě takovéhle skvosty v socce. A to mám další vymoženosti a přednosti hodné r.v. 2002 BMW. To vám tady ani psát nebudu, protože by se ztrhla další idiotská debata. Tak si každej hrábněte do svědomí, kdo jaký a jak starý auto vlastně máte a nechte mojí soc edition na pokoji.
![]()
Pááápáááá....![]()
[/quote
Jenže ty naše krásný "starý" auta jsou aspoň udržovaný a v pohodě jezděj. A nemusíme se bát jet třeba na poštu, aby nám to pak chytloTy jsi prostě lama na x-tou a lepší to už nebude.

hele frajere, na me fakt dojem se 4 roky starym autem neudelas, ani ti ho nemusim zavidet... nasi maj taky docela velky auta (teda ne BMW, MB a Audi) a narozdil od tebe si je koupili novy a ne po nekom z druhy ruky. Ale tady sme klub, kde sou starsi auta, ktery mame radi a starame se o ne, a to, ze ty tady mas auto o 10 let mladsi nez ostatni nic neznamena. Nekdo se tady zeptal na zarovku do svetel, 5 lidi mu reklo ze to maj ozkouseny at se toho neboji, jenom ty tady prudis s nakejma blbostma.Maxiczech píše:Kdyby Vás pánové moje kára nesrala, tak nereagujete tak podrážděně, jak reagujete.Mám pocit, že auto není pouze o světlech. Xenony jsem viděl i na Filcce, tak z čeho se mám posadit na zadek? A když zmiňujete stále moje Báwo v socce.., tak jen pro připomenutí... Už nevím přesně kdo, ale před několika týdny si namontoval na své BMW nová světla. Všichni jste čuměli jak blázni a obdivovali tu nádheru. Já mám právě takovéhle skvosty v socce. A to mám další vymoženosti a přednosti hodné r.v. 2002 BMW. To vám tady ani psát nebudu, protože by se ztrhla další idiotská debata. Tak si každej hrábněte do svědomí, kdo jaký a jak starý auto vlastně máte a nechte mojí soc edition na pokoji.
![]()
Pááápáááá....![]()
A jestli ti vadej jakykoliv upravy nebo garazovej servis na autech, tak sem proste nelez, protoze to se tady resi porad.
-
Tak to bys hledal hodne dlouho, lamo. A vrak mas mozna tak ty. Bouchajici naprava, chcipajici motor, blbej zadni sterac...a ja nevim co jeste. Je videt jak se o to auto staras. Ty nam proste zavidis, ze nam ta auta vydrzi dlouho, ale ty se budes muset brzy poohlednout po necem jinem. Nejlepsi bude, kdyz se nekam zahrabes hodne hluboko a uz sem nepachnes. Pochop to uz konecne, ze te tu NIKDO nema rad.Maxiczech píše: Nemám náladu tady na fóru hledat co se ti kde a kdy zeblilo nebo upadlo, za co jsi co vyměnil či naopak.Jinak přeji mnoho štěstí na cestě do ztracena.
Jen mě napadá, neměl by se ten server přejmenovat? http://www.bmwvrakklub.cz
To máte za ten social edition.
![]()
Tak tohle mi fakt stačí.
A můj táta má taky auto.
Fakt síla.
Jen pro další naprudění všech zúčastnilých, autíčko už jede bez sebemenšího problému, stěrač chtěl pouze vyčistit, jak jsem psal a o bouchající náprávě vůbec nic nevim.
To, že se tady řeší garážový servis je samozřejmě na místě, ale že si s nikým nepokecám o BMW 5 Touring r.v. 2002 jsem fakt netušil. Myslel jsem, že tohle je klub všech BMWáků a né jen těch, kteří mají starší vozidlo 15 let.
A proč sem lezu
Prostě mě to baví. To bych sem asi jinak nepách. Protože se tady rady stejně člověk nedočká. Tak snad nakolik nafoukat gumy a jak pomalu a jistě dokurvit elektriku v autě.
Lebedí mě, jak může být někdo tak napruzelej z auta druhého.
A konečně bych chtěl říci, že jsem docela rád, že mne nenapadlo navštívit tento klub před koupí vozu. Jako někteří. Zřejmě bych ho nekoupil, protože bych zcela jistě nabyl dojmu, že BMW si pořizují lidé s nižším IQ koeficientem. Ale to se zřejmě týká těch vozidel starších 15 let.
Někdo chce mít prostě Báwo, tak ho koupí za 30 tisíc a s tím se tady pak dohaduji co a jak jsem napsal nebo nenapsal a řeším tady můj klenot nazývaný závistivými majiteli BMW social edition. Prostě mazec.
Možná sem už fakt nepáchnu, pokud mi nedáte opět šanci. Nebaví mě psát věci dokolečka, protože blbec prostě nepochopí a jako další řešit jak nejlépe upevnit upadlý blatník, když není za co, to fakt nemusim. Tak BMWáci
Možná sbohem,
možná ne.
Teď je vše jen na Vás..

Teď je vše jen na Vás..

-
Tady ty lamo!!Maxiczech píše:o bouchající náprávě vůbec nic nevim.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
A klidne uz sem nelez. Vsichni si oddychneme a bude tu zase klid.
-
Ty si prostě VŮL. Já už nemám slov.Maxiczech píše:To jsem, ale nedělal na mém mazlíkovi.Pavel H píše:Tady ty lamo!!Maxiczech píše:o bouchající náprávě vůbec nic nevim.
A klidne uz sem nelez. Vsichni si oddychneme a bude tu zase klid.Blbý, co?
![]()
Jinak seš docela exibik, co? Máš zajímavé osobní rodinné www stránky.To sis dělal sám?
Šikula..
Tak se na něho vyser.Pavel H píše:Ty si prostě VŮL. Já už nemám slov.Maxiczech píše:To jsem, ale nedělal na mém mazlíkovi.Pavel H píše: Tady ty lamo!!
A klidne uz sem nelez. Vsichni si oddychneme a bude tu zase klid.Blbý, co?
![]()
Jinak seš docela exibik, co? Máš zajímavé osobní rodinné www stránky.To sis dělal sám?
Šikula..
Milda píše:Tak se na něho vyser.Pavel H píše:Ty si prostě VŮL. Já už nemám slov.Maxiczech píše: To jsem, ale nedělal na mém mazlíkovi.Blbý, co?
![]()
Šikula..

Já si nezačal