no treba ta M6 tu stoji tak od podzimu nemyta na ulici, obcas se s ni projede mladas, je porad na zimakach.. a ta mladasova m3 taky nevidela houbu par mesicu, nedavno odrel celej bok..
hold posledni modely BMW jdou zda se do mody (i kdyz v ulici je jeste 2x nova A8 a starsi A6)
JFK píše:a co vás na tech sousedech sere? ted cekam na gumy 305/25-20
ja myslim ze u nas v ulici nesere nikdo nikoho, ale co maj tyhle salamy spolecnyho se sousedskejma vztahama?
..jo taak, ze budes mit nejsirsi salamy v okruhu 10km, tak to pak joo
ja myslim ze u nas v ulici nesere nikdo nikoho, ale co maj tyhle salamy spolecnyho se sousedskejma vztahama?
sou mrdky milane ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Martinéz píše:
sou mrdky milane ...
ja ty medialni mrdky mam uz poreseny...
looooool presne kdyz jsem cetl tvuj komentar tak mi tahle hlaska prisla do sluchatka, masakrrr
castro píše:už trošku OT, ale mě se hrozně líbí když se u nás v ulici seřadíme (náhodně) má E36coupe, černá E39 a černá E38... To je pak radost pohledět...
jaky OT ? ty voe .. vo co komu de !!! si snad myslite ze se to udela samo !!! musime tomu stesticku jit tak trochu naproti
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET