Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Magicar 9000B - dostal mě
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Asi před měsícem jsem si pořidil tento alarm, fakt dobrej, těch funkcí atd, obzvlás? jsem ocenil automatické zamykání auta 35s po nastartování a odemčené po zdechnutí motoru, ale s vlastní blbosti jsem se dostal. Měl jsem nějakou práci a jezdil po klientech, na neštěstí jeden vyšel kousek od mojí mladé, tak jsem po dokončení práce plný elánu vyrazil ke své drahé polovičce, bohužel jsem k ní stihl dojed dříve jak za 30s, vystoupím, zavírám a nechám běžet motor, protože ještě nevím zda je doma, klepu, kecáme, odjíždím, jdu k auta, chytnu za kliku a ono zamčeno, motor stále běžel, fajn tak auto si myslelo že jsem stále vevnitř, sice mám RPS klepací ale deaktivovanej, takže mě čekal 2km sprint pro klíče a zpět. Mazec, zamykat se budu asi sám. 

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
já si návod četl, ale to bylo "no, to donastavím pozdějš, ted není čas", "to se dodělá jindy" atd.matal píše:Nebo si přečíst návod..JaraX píše:Alarm je dobrej, jen s tím umět. ty všechny funkce se daj vypnout.Marek-is píše:Fakt dobrej alarm![]()
Jinak jsem s alarmem velice spokojený, hlavně možnost zkontrolovat si stav auta na dálku.
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
GSM Alarm od Jablotronu taky neni špatnej. Sice odemykání a zamykání přes sms je uplně k ničemu, ale kontrola nad polohou auta pomocí sms popř. vyhledání na internetu.
Dále upozornění na narušení prostoru auta nebo naklonění přímým voláním na přednastavené tel.číslo.
Snad jediná nevýhoda - při parkování "šikovného" řidiče který se zastaví o auta před a za ním. Otřes vyvolá poplach, takže už se mi stalo že jsem taky běžel sprint 1,5km k autu abych zjistil že se mi o spz opřela Vochcávka...
Dále upozornění na narušení prostoru auta nebo naklonění přímým voláním na přednastavené tel.číslo.
Snad jediná nevýhoda - při parkování "šikovného" řidiče který se zastaví o auta před a za ním. Otřes vyvolá poplach, takže už se mi stalo že jsem taky běžel sprint 1,5km k autu abych zjistil že se mi o spz opřela Vochcávka...
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
stoji +- 14.000. Jde o to co tam chceš všechno mít. Náklonový čidlo, mikrovlnu, otřesák. Mužeš tam mít i handsfree aby si slyšel co se děje v autě...
ceník na http://www.topra.cz
ceník na http://www.topra.cz