E39, 530iA, rv.2002, najeto 84.000km, slušná výbava (někdo by řekl full

Neznáte tohle auto někdo ? uvítám i případné info k tomu bazaru.
...tod otazka kdo je teda co...JaraX píše:píšu co sem slyšel, s tím borcem jsem párkrát něco řešil, zase takovej kámoš to není.M3maniac píše:to je jako bys napsal že tvůj kámoš je čurák...JaraX píše:čau, v bazaru sou docela čuráci, auto neznám, ale jestli chceš, mám tam kámoša, klidně bych tam sjel s tebou, třeba nám něco poví sám.
jojo,mi se líbí jak to lidi žerou ,najeto 80tkmskautik píše:jo znam, auto kupovane u nas v praze v Cartec
vypada na pohled docela pekne, sem tam jde videt ze na nej napadaly kroupy
nechteli mi ukazat servisky - takze zjistit vin, volat do cartecu tam mi povedeli ze auto u nich melo najeto 184kkm a naposledy bylo u nich servisovano pred delsi dobou, byla menena kapota, proc to nevim, jinak vse ok. Vyloudil se kontakt na predchoziho majitele, nejaka prazska firma a manik povidal, ze to prodavali kdyz to melo najeto neco pres 220kkm a narovinu povedel, ze se s tim autem vubec nesrali, ze tomu davali pekne pokourit a ze on by to nekoupil![]()
takze asi tak
no je mi vcelku jasný, že kdyby to byla libovka, tak tam neleží už od létaM3maniac píše: jojo,mi se líbí jak to lidi žerou ,najeto 80tkm))))))))))
o tom nepochybujuGeorge_D píše:Takže super koupě a to se vyplatí![]()
Vem tu E46 od Maniaka ta je libová a za půlku
No chtěl jsi E53 s steptronikem a maš to v sekci prodej.Maca píše:o tom nepochybujuGeorge_D píše:Takže super koupě a to se vyplatí![]()
Vem tu E46 od Maniaka ta je libová a za půlku
, ale nepotřebuju auto za každou cenu a tak se snažím trochu vybírat
(není to jednoduchý, což asi každej z vás ví
) E46 je hezký auto, ale na můj vkus poněkud malý
(už jsem si za ty 4 roky co mám E39 zvykl na trochu větší prostor). Kdyby M3maniac hodil do placu nějakou libovou E53, steptronic, v černým interiéru (titan dekor) se slušnou výbavou do 1,2mega, tak bych asi neváhal