LOPOLO píše:M3maniac píše:
No to si děláš prdel né? Nebudeš mi věřit,ale toto jsem už párkrát pár lidem řekl...že to takhle dopadne

oni mi nevěřili....

teda nikomu to nepřeju,ale... 321PS by chtělo aspoň trochu respektu....aspon ze začátku myslím...

Mno cece .. neudelalo to na me zadnej velkej dojem .. jede to samozrejme lip ale ted chapu jak psal Hanz, mnohem vetsi rozdil je mezi 318i a 328i nez mezi 328i a M3 ( vykonovo/pocitove samozrejme )
No ono M3 je zvláštní náčiní,třeba dnes sem se tak projížděl a měl pocit ,že to nic moc nejede,ale po pár kilácích,když se do toho dostaneš a tak nějak ho pobízíš jak se má jede docela pěkně,třeba z toho kempu jsem vezl dnes 2 vodáky i s člunem a měli z toho docela čurinu a děkovali za super zážitek,přitom já měl pocit,že to ve třech vůbec nejede

řek bych to asi tak,buď se s ni jede normálně nebo palbu,nic mezi tím podle mě nemá smysl,prostě to jede až od 5000 nahoru,do 5000 to je taková trošku lepší 328ma...
P.S. jo a taky záleží,jestli vše funguje jak má,stačí problém s vanosem a je to zas něco jiného...