Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 ( 2 ) .. z inzeratu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od psena »

Sory za OT,ale jak nekdo muze mluvit o zbytecnych financich v pripade M3... :roll: :D
kosh
Klubové ID: 238

#2 Příspěvek od kosh »

karloss píše:fakt vypada pekne ale ted momentalne nejsou zbytecne finance

To nejsou zbytečné finance. Múžeš to používat jako náklaďák a vozit v tom slepice do Polska :D
karloss

#3 Příspěvek od karloss »

zbytecne je asi spatny pojem ale zrovna jsou jine necekane vydaje.ale urcite verim ze jednou m3 bude
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jogurt chce kupé :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:jogurt chce kupé :D
nic ve zlym ale tomu bych radeji naordinoval rocek v necem slabsim :-) .... poslat auto po 20 metrech do pole (Mko 3,2 ) sem jeste nikdy nevidel :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
nic ve zlym ale tomu bych radeji naordinoval rocek v necem slabsim :-) .... poslat auto po 20 metrech do pole (Mko 3,2 ) sem jeste nikdy nevidel :D
No to si děláš prdel né? Nebudeš mi věřit,ale toto jsem už párkrát pár lidem řekl...že to takhle dopadne :D oni mi nevěřili.... :lol: teda nikomu to nepřeju,ale... 321PS by chtělo aspoň trochu respektu....aspon ze začátku myslím... :?
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#7 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

LOPOLO píše:
Hehe, no snad se to časem naučí :-) Imho bude na prodej :-) Takže kupujte rychle, dokud je celé a v dobrém stavu :-)
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stealth »

a ja jakoze uplne cuze ? 8O
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše: No to si děláš prdel né? Nebudeš mi věřit,ale toto jsem už párkrát pár lidem řekl...že to takhle dopadne :D oni mi nevěřili.... :lol: teda nikomu to nepřeju,ale... 321PS by chtělo aspoň trochu respektu....aspon ze začátku myslím... :?
Mno cece .. neudelalo to na me zadnej velkej dojem .. jede to samozrejme lip ale tech chapu jak psal Hanz, mnohem vetsi rozdil je mezi 318i a 328i nez mezi 328i a M3 ( vykonovo/pocitove samozrejme )
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
M3maniac píše: No to si děláš prdel né? Nebudeš mi věřit,ale toto jsem už párkrát pár lidem řekl...že to takhle dopadne :D oni mi nevěřili.... :lol: teda nikomu to nepřeju,ale... 321PS by chtělo aspoň trochu respektu....aspon ze začátku myslím... :?
Mno cece .. neudelalo to na me zadnej velkej dojem .. jede to samozrejme lip ale ted chapu jak psal Hanz, mnohem vetsi rozdil je mezi 318i a 328i nez mezi 328i a M3 ( vykonovo/pocitove samozrejme )
No ono M3 je zvláštní náčiní,třeba dnes sem se tak projížděl a měl pocit ,že to nic moc nejede,ale po pár kilácích,když se do toho dostaneš a tak nějak ho pobízíš jak se má jede docela pěkně,třeba z toho kempu jsem vezl dnes 2 vodáky i s člunem a měli z toho docela čurinu a děkovali za super zážitek,přitom já měl pocit,že to ve třech vůbec nejede :D řek bych to asi tak,buď se s ni jede normálně nebo palbu,nic mezi tím podle mě nemá smysl,prostě to jede až od 5000 nahoru,do 5000 to je taková trošku lepší 328ma...

P.S. jo a taky záleží,jestli vše funguje jak má,stačí problém s vanosem a je to zas něco jiného...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše: P.S. jo a taky záleží,jestli vše funguje jak má,stačí problém s vanosem a je to zas něco jiného...
Vanos funguje .. nase pojizdna laborator ho napichla :-)
jogurt
Klubové ID: 99

#12 Příspěvek od jogurt »

LOPOLO píše:
kazdej se uci 8)
Odpovědět