Tak mne to jen zajímá..Zave píše:ty si nadrzenej jak stepni kozamatal píše:Stále nic?matal píše:Pšeňo, jak pokračuje oprava?

Jasne, jen se ted bude muset tak 2 000km zajizdet pocitam.Jsou na spodku nove saly, na hlave take dost novych dilu, proste uz takova temer kompletni generalka.Mad Max píše:Tak to je dobrá zpráva. Svezeš mě potom?psena píše:No snad se to uz blizi...motor je ted peclive skladan.
Tak Ti držím palce,každopádně tomu 2000km jen tak brnkej po plynu do 3000-3500ot,pak vylejt olej a pomalu přidávat na volumepsena píše:Jasne, jen se ted bude muset tak 2 000km zajizdet pocitam.Jsou na spodku nove saly, na hlave take dost novych dilu, proste uz takova temer kompletni generalka.Mad Max píše:Tak to je dobrá zpráva. Svezeš mě potom?psena píše:No snad se to uz blizi...motor je ted peclive skladan.
Urcite to pojede slusne, prece jen posledne kdyz jsem te vezl to jelo na snizeny kompresni pomer....
Ty proste toho hajzlika budes snad chranit do posledniho dechu...RedBaron píše:taky bych se rád dozvěděl, jak to dopadlo s vyrovnáním mezi Davidem a Tebou. Už jen proto, že jsem měl u něj auto na servisu a jako vždy bylo všechno super, za dobrou cenu a na čas.
hehe tvurci cinnost se mu musi nechatpsena píše:Ty proste toho hajzlika budes snad chranit do posledniho dechu...RedBaron píše:taky bych se rád dozvěděl, jak to dopadlo s vyrovnáním mezi Davidem a Tebou. Už jen proto, že jsem měl u něj auto na servisu a jako vždy bylo všechno super, za dobrou cenu a na čas.![]()
Franek neposlal zadne penize, mobil uz je nefunkcni mesic.
Ty jsi mu vazne veril, ze neco posle???Pochop ze ti lhal do oci stejne jako me nekolikrat.
A jenom aby sis udelel predstavu o tom co je schopen udelat s motorem, tak prikladam foto "Jak pripevnit setrvak ke klice"
Dalsi vec, kdyz je rozdelanej motor, tak se udelaji gufera na ventilech, je to stovkova zalezitost, myslis ze Franek ty gufera vymenil??
Jinak vis proc se ta ojnice vubec zadrela?Napinaci pruziny olejovyho retezu byly spadly ve vane.....jeste sem chces neco o Frankovi psat????
Menim celek komplet blok vcetne ojnic a pistu, takze si sedat nemusi.Speedy píše:Píčovoe, to je drsný, to je ale kokot, bych mu dal přes držku za toto
![]()
Jinak kroužky i když je neměníš, tak by jsi je zjíždět chvilku měl, protože neusednou do původní zaběhnuté polohy...
Jakýpak hájení? Moje zkušenosti s ním jsou 1A, tvoje 5Z, co k tomu mám víc říct? I tak rozdílně můžou lidi koukat na jednoho člověka. Co se týče jeho "motorařiny" a hlavně způsobu, jakým se k tý fušařině postavil, tak to je opravdu sílapsena píše:Ty proste toho hajzlika budes snad chranit do posledniho dechu...