Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Navštivil ma SSangyong

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
nehpo
Klubové ID: 71

#1 Příspěvek od nehpo »

Tak včera som absolvoval svoju prvu havarku - kufor mojho kompaktika navštivil SSangyongMusso (alebo ako sa to pise) samozrejme s mohutnym prednym ramom :evil: Za volantom American, ktory po tom ako som mu povedal, ze zavolam policiu sadol za volant a odisiel, takze som ho nahanal po Kunraticiach a ked som ho zastavil, tak m vysvetloval, ze to pochopil tak, ze nemam poistene auto a preto nechcem volat policiu 8O 8O 8O
Bola to dost slusna rana, odhodilo nas tak o 2m, na pocudovanie to odniesol len zadny naraznik a jedno zadne svetlo, omnoho horsie je, ze nastavajuca nosi 10 dni pred svatbou limec na krku, to nepotesi
PS: Odpustite si poznamky, ze kompakt aj tak ziadny kufor nema :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

to je magor americkej :( ..... kdyby jsi chtel, zadni svetla s oranz blinkrem mam doma .... necham ti je za 1500 obe ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Misa Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 62

#3 Příspěvek od Misa Moderátor »

Ufff ... upřímné politování Compactíka a zvláště nastávající paní Nehpové, to musí pěkně naštvat ... Přeji brzké zotavení ...
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matal Moderátor »

Nezaviněný havárky vždycky naserou,ale nepochopil jsem toho Amíka..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od George_D »

No tak at se vše zdárně vyřeší a tobě vše vyjde. Já taky 2 hodiny před obřadem řešil nejdůležitější věc na světě, že ženě zkrachovala kadeřnice a nebude učesaná. Mě to bylo jedno ale ženský jsou nepříčetný. No ještě že mám plno kamarádek. Doufam že pak ukážeš fotečky s límečkem :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od psena »

George_D píše:No tak at se vše zdárně vyřeší a tobě vše vyjde. Já taky 2 hodiny před obřadem řešil nejdůležitější věc na světě, že ženě zkrachovala kadeřnice a nebude učesaná. Mě to bylo jedno ale ženský jsou nepříčetný. No ještě že mám plno kamarádek. Doufam že pak ukážeš fotečky s límečkem :wink:
Ja si zase dokazu predstavit, jak je novomanzelka nepricetna, kdyz ji pred obradem cese vlasy byvala "kamaradka" jejiho nastavajiciho... :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Ta a je z toho jeste vetsi compact, doublecompact :D
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od George_D »

psena píše:
George_D píše:No tak at se vše zdárně vyřeší a tobě vše vyjde. Já taky 2 hodiny před obřadem řešil nejdůležitější věc na světě, že ženě zkrachovala kadeřnice a nebude učesaná. Mě to bylo jedno ale ženský jsou nepříčetný. No ještě že mám plno kamarádek. Doufam že pak ukážeš fotečky s límečkem :wink:
Ja si zase dokazu predstavit, jak je novomanzelka nepricetna, kdyz ji pred obradem cese vlasy byvala "kamaradka" jejiho nastavajiciho... :D
Proč ne, když chce být krásná tak obětuje cokoli :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zave »

tak pri opravovani si tam uz kup kufr ze salonu... :D
a nedelej babu a ukaz fota! :)
Odpovědět