v olomouci jsem po tydnu privezl auto, ze se netoci vetrak, blinkry blikaji jen kdyz je sepli spinac vystraznych svetel a ze auto tahne do strany
vzali to na dilnu i se mnou, protoze jsem u toho chtel byt a vsechno opravili
na geometrii zajeli i se mnou do jineho servisu
hmmm, zajimave je ze majitel je emigrant z Australie (puvodem z Olomoca!!! ) a znam tri lidi co delaj v AAA a jsou z moravy... tak si kurva setri hovna z drzky nez zacnes pomlouvat mesto co schopnym z vychodu dava slusnou praci...
jj bez pristehovalcu by jste se ani nevysrali, loutky
taky odpoved, ale treba slovenku bych zamestnal radeji nez holcinu z Ostravy... ale kdo to ma furt zaucovat ze?:)
PS: radeji existovat jako ten co je mu utirana prdel nez nekomu utirat...
JFK píše:taky odpoved, ale treba slovenku bych zamestnal radeji nez holcinu z Ostravy... ale kdo to ma furt zaucovat ze?
mno asi jo, krome jinyho se to lip posloucha )
krome toho nejradeji si zadni cast tela utiram sam
a kdyz jsme u toho tak jeden malej zadek utiras posledni dobou casteji nez jini, teda alespon doufam, ze si ten cas udelas )
JFK píše:taky odpoved, ale treba slovenku bych zamestnal radeji nez holcinu z Ostravy... ale kdo to ma furt zaucovat ze?
a kdyz jsme u toho tak jeden malej zadek utiras posledni dobou casteji nez jini, teda alespon doufam, ze si ten cas udelas )
hele, utirat neposkvrnenou prdelku mlade panny je za odmenu a celozivotni zasluhy... to bych do toho nemontoval...
hele, utirat neposkvrnenou prdelku mlade panny je za odmenu a celozivotni zasluhy... to bych do toho nemontoval...