Tak jsem byl ted na autosalonu v Brne a koukal na M5 a M6 mazec karky...akorat me zaujalo jak na M6 meli zaple ocka a leve ani tuk... Zeby opet poruchovost z Mnichova...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
myslis ze by nekdo na autosalonu v pavilonu svitil xenonana? marek pise ocka, tak odvozuju ze krouzky AE, ktery jsou ziveny klasickou zarovkou..
reagoval jsem proto, ze v nadpisu je M6 v poruse a vyklube se z toho blba zarovka, ocekaval jsem trochu neco jineho
DC píše:sorry, v novejch se nevyznam, ale nema to funkci ze to dokaze svitit jen na jedny pulce auta?
JJ třeba blinkry .. ? a jen obrysovky. bezna vec rekl bych.
jiste... nekdo to prolizal a zapl blinkry a zustalo to tak...
a proc nedate kua vedet kdyz ste na autosalonu, ja tam dnes vozil Alpa, Speedyho a Reneho a nikdo jinej nerekne.. jen vim este ze tam byl Margos s Rudoshem sic mam jen vochcafku ale aspon mozem pokecat
Zave píše: a proc nedate kua vedet kdyz ste na autosalonu, ja tam dnes vozil Alpa, Speedyho a Reneho a nikdo jinej nerekne.. jen vim este ze tam byl Margos s Rudoshem sic mam jen vochcafku ale aspon mozem pokecat
DC píše:sorry, v novejch se nevyznam, ale nema to funkci ze to dokaze svitit jen na jedny pulce auta?
JJ třeba blinkry .. ? a jen obrysovky. bezna vec rekl bych.
jiste... nekdo to prolizal a zapl blinkry a zustalo to tak...
a proc nedate kua vedet kdyz ste na autosalonu, ja tam dnes vozil Alpa, Speedyho a Reneho a nikdo jinej nerekne.. jen vim este ze tam byl Margos s Rudoshem sic mam jen vochcafku ale aspon mozem pokecat
já jsem tam byl v nedělu a 2x jsem tě vyděl projet kolem mě v nějakém Seatu...mával jsem na tebe a ty ses akorát culil za volantem a čučel jsi někam jinam...
Takhle vznikaj fámy pro neznalost: je to parkovací mód, při parkingu si zapneš jenom tu půlku auta co chceš aby byla vidět do ulice... Jedno přední obrisové a jedno zadní...
JFK píše:Takhle vznikaj fámy pro neznalost: je to parkovací mód, při parkingu si zapneš jenom tu půlku auta co chceš aby byla vidět do ulice... Jedno přední obrisové a jedno zadní...
Tuhle funkci měla už i Š 100L
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JFK píše:Takhle vznikaj fámy pro neznalost: je to parkovací mód, při parkingu si zapneš jenom tu půlku auta co chceš aby byla vidět do ulice... Jedno přední obrisové a jedno zadní...
Rudosh, Pavel: kua, tak procste nerekli!! meli ste mi skocit pod kola... aspon ty Rudo
Jinak to nebyla Altea ale toledo paxem to vymenil za vochcafku, superba a zitra beru citroena...
Marek-is píše:Tak jsem byl ted na autosalonu v Brne a koukal na M5 a M6 mazec karky...akorat me zaujalo jak na M6 meli zaple ocka a leve ani tuk... Zeby opet poruchovost z Mnichova...
Zave píše:Rudosh, Pavel: kua, tak procste nerekli!! meli ste mi skocit pod kola... aspon ty Rudo
Jinak to nebyla Altea ale toledo paxem to vymenil za vochcafku, superba a zitra beru citroena...
nevim jak bys vysvetloval tu totalku.... njn zepredu je to stejne....