Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ZRCÁTKA

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bergos Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 159

#1 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Takový malý dotaz: má E36 větší zrcátka než ostatní auta ???

Před 10dny jedu a vidím jak se řítí pro ti mě stříbrná felicie prostředkem silnice, tak si říkám, asi to má všechno pod kontrolou, ale stejně jsem radši uhnul jednou stranou do škarpy. No, bohužel ten kr****, to neměl vůbec pod kontrolou a rozstřelil mi přední kryt, vůbec nezastavil ani nezpomalil a rychle ujel, přitom ještě málem trefil oktávku co jela za mnou. No co nic nenadělám, a seženu si nový kryt.
Dneska přijedu dohů z hor, zastavím před domem, schválně uhnu trochu na chodník, abych nebyl moc v cestě. Sděluji dojmy a v tom slyším ránu, spuštění alarmu a vidím rychle se vzdalujíci vínovou fábii. Jdu teda k autu a copak asi, teď už mám prasklý i ten zbytek na tom samém zrcátku. :D :evil:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Že by špatný den? To asi nasere..Ale nebuď z toho špatnej, taky Tě mohl trefit čelně, to by byla jiná legrace.. :lol: :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Baxon »

bergos píše:Takový malý dotaz: má E36 větší zrcátka než ostatní auta ???

Před 10dny jedu a vidím jak se řítí pro ti mě stříbrná felicie prostředkem silnice, tak si říkám, asi to má všechno pod kontrolou, ale stejně jsem radši uhnul jednou stranou do škarpy. No, bohužel ten kr****, to neměl vůbec pod kontrolou a rozstřelil mi přední kryt, vůbec nezastavil ani nezpomalil a rychle ujel, přitom ještě málem trefil oktávku co jela za mnou. No co nic nenadělám, a seženu si nový kryt.
Dneska přijedu dohů z hor, zastavím před domem, schválně uhnu trochu na chodník, abych nebyl moc v cestě. Sděluji dojmy a v tom slyším ránu, spuštění alarmu a vidím rychle se vzdalujíci vínovou fábii. Jdu teda k autu a copak asi, teď už mám prasklý i ten zbytek na tom samém zrcátku. :D :evil:
příště taky najed do prostřed, bawko vydrzí víc :wink:
nehpo
Klubové ID: 71

#4 Příspěvek od nehpo »

tak to som riesil pred cca mesiacom, c***k v oktavke mi odrazil L zrcatko takze som kupil od chlapika z fora dalsie, bol som ho vyzdvihnut v trutnove, nahodili sme ho a o dva dni rano pridem k autu a to same bolo na zemi rozbite :evil:
Jirka-328
Klubové ID: 73

#5 Příspěvek od Jirka-328 »

Když se sere tak se sere.
Doufejte že jste si vybrali smůlu na prkotinách a máte vybráno na dlouho dopředu.
Fenri
Klubové ID: 120
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fenri »

Před 10dny jedu a vidím jak se řítí pro ti mě stříbrná felicie prostředkem silnice, tak si říkám, asi to má všechno pod kontrolou, ale stejně jsem radši uhnul jednou stranou do škarpy. No, bohužel ten kr****, to neměl vůbec pod kontrolou a rozstřelil mi přední kryt, vůbec nezastavil ani nezpomalil a rychle ujel
Přesně tohle se mi shodou náhod stalo přesně před 10ti dny :D ,ale zrcátko vydrželo,nic moc rána,ale taky - debil no.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#7 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

to nasere , taky mam porad smulu na magory..... :evil:
Odpovědět