Nevíte prosím vás někdo jak zprovoznit sklápění opěradla u sedadla. Jsem to zaklapl jako kazdy den a ted to nejde po zmacknuti páčky odblokovat ke sklopení. Připadá mi to jako by se tam povolilo nejake lanko , nebo co tam je. Možná jen povyskočilo ,,něco,,.
GeorgosAc píše:To je jen papundeklem ??? me pripada oproti te funkcni , ze jako by se tam uvolnil , nejaky mechanismus......
...voe , jasně , že když sundáš papundekl tak se ti samo to lanko nenasadí , jsou tam různý hejblata a úchyty tak se musíš podívat kde se to uvolnilo, ...papundekle...
GeorgosAc píše:TT , je mi jasne , kdyz to rozdelam , tak na to nekde narazim..... , spis jsem myslel , jestli se to nestava casto a nejaka konkretni cast.
Sundam PAPUNDEKL no a budu hledat.
...papundekle , co ti na to mám říct buď to bude lanovod od tý paky za kterou tahaš z boku sicny, nebo bude seklej ten pantík dole , jak se ta sicna ohybá , ale spíš bude zádrhel u toho táhla, každopádně to budeš muset vyndat z auta
me se zase u spolujezdce ulomila ta cela kovova paka jak na ni je ta plastova packa a je to v pici
jinak vytahni si sicnu, je to na par minut a uvidis princip... sou tam tahla sprazeny z jedne strany na druhou, myslim ze problem bude pravdepodobne tam...
Ješte jsem se na to ani nedival. Znam Murpyho zakony a 100% me tam ceka nejaka zrada....... A zachazim s tim jemne... žádné sadomaso v mem voze
Marku is - mas luxusni kola.. videl jssem te nekde na kriovatce u Fromera Jarmise.....
Sice jsem to nějak nečetl, ale kdyby jsi vyndaval sedačku, tak bacha na dráty, co vedou k pyropatroně na pásy(jestli je tam máš). Lepší je odpojit baterku, aby se Ti nerozsvítila kontrolkaod bagu. By jsi pak musel na reset...
GeorgosAc píše:Ješte jsem se na to ani nedival. Znam Murpyho zakony a 100% me tam ceka nejaka zrada....... A zachazim s tim jemne... žádné sadomaso v mem voze
Marku is - mas luxusni kola.. videl jssem te nekde na kriovatce u Fromera Jarmise.....