Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dekory interieru
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Pavel píše:a kde woe??Zave píše:si je nech pochromovatPavel píše:Já bych zase chtěl zjistit kde sehnat ty chromový rámečky kolem tlačítek na stahování oken..do E36...![]()
![]()
http://www.chromovani.cz

-
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
Hele ja to myslel trochu jinak ... tak si takovyhle hlasky nech na neci tuzink. srazy ... myslim ze potazeni dobrou folii a zahrati horkovzdusnou pistoli je na mile vzdalene omotani do alobaluRuDoSh píše:jo normalne to omotej alobalem....Miki_JI píše:mozná lepší řešení by bylo origo díly potahnou nejakou alu nebo carbon folii ... bude to 100% pasovat a parady to udela taky dost a investite 0,0 nic.Marek-is píše:Drevo nechci,spis AL nebo neco takoveho...![]()

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
ne neni, je to uplne stejne teply jako naky motani do alobaluMiki_JI píše:Hele ja to myslel trochu jinak ... tak si takovyhle hlasky nech na neci tuzink. srazy ... myslim ze potazeni dobrou folii a zahrati horkovzdusnou pistoli je na mile vzdalene omotani do alobaluRuDoSh píše:jo normalne to omotej alobalem....Miki_JI píše: mozná lepší řešení by bylo origo díly potahnou nejakou alu nebo carbon folii ... bude to 100% pasovat a parady to udela taky dost a investite 0,0 nic.![]()
![]()
![]()
darmon píše:ne neni, je to uplne stejne teply jako naky motani do alobaluMiki_JI píše:Hele ja to myslel trochu jinak ... tak si takovyhle hlasky nech na neci tuzink. srazy ... myslim ze potazeni dobrou folii a zahrati horkovzdusnou pistoli je na mile vzdalene omotani do alobaluRuDoSh píše: jo normalne to omotej alobalem....![]()
![]()

-
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
Darmone darmone ........darmon píše:ne neni, je to uplne stejne teply jako naky motani do alobaluMiki_JI píše:Hele ja to myslel trochu jinak ... tak si takovyhle hlasky nech na neci tuzink. srazy ... myslim ze potazeni dobrou folii a zahrati horkovzdusnou pistoli je na mile vzdalene omotani do alobaluRuDoSh píše: jo normalne to omotej alobalem....![]()
![]()

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
nojo no ja si nemoh pomoct, proste musim, noMiki_JI píše:Darmone darmone ........darmon píše:ne neni, je to uplne stejne teply jako naky motani do alobaluMiki_JI píše: Hele ja to myslel trochu jinak ... tak si takovyhle hlasky nech na neci tuzink. srazy ... myslim ze potazeni dobrou folii a zahrati horkovzdusnou pistoli je na mile vzdalene omotani do alobalu![]()
![]()