No to byl, to máš pravdu ale po vyčištění je to tam furt. Nevíš jak je to napájený, respektive co by se mělo dát naměřit na těch kabelech k čidlu??alp píše:spatny cidlo, respektive spis drat (uhnilej) ... vlevo v narazniku ...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Super koupě+FOTO
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No mi našli čidlo v motorovym prostoru před spolujezdcem a je to taková placka
, tak doufam že je to ono, ale nenapadá mě nic co jinýho by to mohlo bejt. Nemá to BC takže venkovní čidlo pro teplotu před řidičem v nárazníku, jsem nenašel 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No ještě to prokouknem a alpe, koukam na tvuj avatar, tak jsi taky zapracoval na autí, už se těšim na regionál, doufam že tě tam uvidimalp píše:jak ktery model ... nektery opravdu pouzivali cidlo spolecne pro klimu i BC, zalezelo podle roku vyroby, motoru a vybavy. . .skautik píše:to cidlo co je v narazniku ma neco spolecneho s klimou?
klima ma urcite svoje vlastni cidla, pac treba ja jsem tam mel puvodne analogove hodiny.
Pozdeji pak byvali cidla dve (ci jen klimo cidlo).

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
no tam myslim George nebyl.... nebo se pletu?alp píše:No to vis, furt se neco dejeGeorge_D píše: No ještě to prokouknem a alpe, koukam na tvuj avatar, tak jsi taky zapracoval na autí, už se těšim na regionál, doufam že tě tam uvidim... ale jeste to neni zdaleka hotovy ... jinak ty svetla uz jsem mel i minulej regional
... pokud to pujde, tak se na chvili stavime, ale ted nejsem schopen presne rict ...

-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Nebyl ... Compactáře reprezentoval jenom PatrasRuDoSh píše:no tam myslim George nebyl.... nebo se pletu?alp píše:No to vis, furt se neco dejeGeorge_D píše: No ještě to prokouknem a alpe, koukam na tvuj avatar, tak jsi taky zapracoval na autí, už se těšim na regionál, doufam že tě tam uvidim... ale jeste to neni zdaleka hotovy ... jinak ty svetla uz jsem mel i minulej regional
... pokud to pujde, tak se na chvili stavime, ale ted nejsem schopen presne rict ...

E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Ležel jsem s horečkama tak snad příští tejden dorazim 

a tak trosku aj nehpoMisa píše:Nebyl ... Compactáře reprezentoval jenom PatrasRuDoSh píše:no tam myslim George nebyl.... nebo se pletu?alp píše: No to vis, furt se neco deje... ale jeste to neni zdaleka hotovy ... jinak ty svetla uz jsem mel i minulej regional

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
O to vis me sere že jsem tam nebyl, když byla tak hojná účastRuDoSh píše:no fakt jen troskunehpo píše:a tak trosku aj nehpo