no, moc se nechytam na takovyhle hry, ale zatim skore 0M3maniac píše:Nedá mi to se nepodělit,jedu si tak 80 na konci města a najednou se na mě nalepí funglovka sedmatak jsem si řek,že nee a že neudělám e36kám ostudu
chudák byl asi smutný jak mu jeho 333koníků nestačilo
bylo to fajn mezi vesničkama 250
a poodjíždět sedmě
v zatackach je to snad jasny, ze auto ( rozumej slusny auto) bude vzdycky rychlejsi .. taky sem narazil na jednoho a ten to nakonec vzdal. Par tech co to nevzdavaj sem ted videl po ceste do Sosnovy ... jeden vytvaroval plechy nejaky popelnici a druhej udelal hlubokou jarni orbu mistnim zemedelcum ... smutnej pohledHanz píše:no, moc se nechytam na takovyhle hry, ale zatim skore 0M3maniac píše:Nedá mi to se nepodělit,jedu si tak 80 na konci města a najednou se na mě nalepí funglovka sedmatak jsem si řek,že nee a že neudělám e36kám ostudu
a poodjíždět sedmě
celkem funny zazitek z patku, kdyz mezi Melnikem a Dubou me pustil po 15min motorkar, kterej nechapal, ze muzu jet v zatackach bez problemu o 20 vic
jeste by to chtelo par poniku na ty rovinky, smejdovi se to roztacelo rychlejs
fakt? ... mno na vsech tratich jsou auta vyrazne rychlejsi:Hanz píše:mno, na druhou stranu test v Autocaru prokazal opak... stejny jezdec (mistr nevim ceho jak v silnicich tak na masinach) na okruhu zajizdel casy na Corvette zo6, pak naskocil na nejakou nadupanou masinu (nepamatuju) a casy+rychlosti z telemetrie byly jasne pro motorku (jen v jedny o 180 gradu byla rychlejsi Vetta o 0,0 nic...
Tak to jsi byl ty, ty chuligáne? Hned jsem jel tu plečku odvézt do AAA.....M3maniac píše:Nedá mi to se nepodělit,jedu si tak 80 na konci města a najednou se na mě nalepí funglovka sedmatak jsem si řek,že nee a že neudělám e36kám ostudu
a poodjíždět sedmě
nene,mělo to značky někde od násBaxon píše:Tak to jsi byl ty, ty chuligáne? Hned jsem jel tu plečku odvézt do AAA.....M3maniac píše:Nedá mi to se nepodělit,jedu si tak 80 na konci města a najednou se na mě nalepí funglovka sedmatak jsem si řek,že nee a že neudělám e36kám ostudu
a poodjíždět sedmě
a jdu pro 760iA![]()
.
hm,já si říkal,že to tak asi bude...ještě že si mě v tom utvrdilmatal píše:jestli jsi jel s 316kou tak jsi frajer![]()
![]()
Jinak nezapomen, ze M3 je ponekud lehcí nez sedma..