Tak jsem se zrovna vrátil z 500Km výletu pro jedno pěkný coupe E36. A tady bych chtěl říct těm co sháněj is a nenašli tak podle mě nehledaj. Kámoš chtěl is coupe a vyhlídnul si jedno z netu na tipcars ve Frantíkovejch lázních za 130k. Tak jsme tam jaeli a co nás tam čekalo. Coupe bez škrábnutí, s novýma tlumočema, čepama, motor netek a hydroštely si jen šveholili a najeto necelých 100k. A ještě k tomu vyrobený na konci 1995 takže M42. Prostě auto v super stavu s pár opravdu malýma muškama jako jsou kotouče a horší konec výfuku ale jinak opravdu krasavec a bylo to od pána, který to auto dostal místo dlužný částky a chtěl za to dostat jen to co mu dlužili takže proto cena 130k. Ale opravdu auto moc hezký, vše funkční, nic neklepající a nevrzající a prostě na tento ročník stav 1A. Až to vyfotim tak hodim fota ale toto se poštěstí opravdu napoprvý jen náhodně a zrovna to vyšlo. Takže vy hledači is, právě jste přišli o jeden super tip.
Tak našel jsem fota z netu ale až to vyfotim tak hodim lepší
Tak lepší a detailnější foto bude zitra, protože dneska tu furt chcalo tak je to špinavý ale samo že jsem mu okamžitě řikal o registraci atd, tak doufam že vstupí
A bílý doplnky a par mušek se časem dodělá, je to po starym dědovi tak ten na to moc nebyl
matal píše:Hmm.. pak ze nejsou..
Jen tak pro info jak jste na to kápli?
Kápli jsme na to velkou náhodou na cars.cz, kde se ten inzerat objevil, pak zmizel a pak se zas objevil ale to už jsme pro něj jeli, už mam lepší fota ve fotáku jen to dostat do compa, ale jsem v praci tak asi az odpoledne doma
svoje ne ... ale jedno vymazleny kupatko ktery je uplne v cajku ...
No on by na to stejně neměl, Renaulta Megana coupe r.v. 99 mu vykoupili za 105k a byl rad ze dal dohromady tech 130, ale tohle je taky v cajku. leda že by pro mě třeba, ale to ne, šetřim na E46, protože za rok dva, bude E36 už dost out
moooc hezky iS.
Jen se zeptám ¨má klimu? To že člověk najde když hledá je pravda. Taky mám kontakt na jedno coupe iS ale stav nic moc, ale cena odpovídá
Ještě jednou CONGRATULATION
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d