dulezity je co mas pod kapotou. Takze co mas pod kapotou od Ac?GeorgosAc píše:Nove znaky do kapota Ac stoji 3500. A na aute nevydrzi dyl nez mesic. Chtel jsem si nechat udelat zalite pryskyrici jako samolepky ale prej jen nad 500KS. Ono je to jako magnet. I strisku Ac mi chtel nekdo ukrast , ale se mu povedlo jen protlacit do ni diru od palce zespod. Drzi to jako kurva. Jeste cekam kdy mi borci ukradou krytky z kol. Je to v pici , dal bych tam vse znova vc. znaku do kapoty , ledvinek , ale to bych tyky nemusel delat nic jineho nez to porad kupovat znova....
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pruhy AC Schnitzer
-
- Klubové ID: 56
318isJFK píše:dulezity je co mas pod kapotou. Takze co mas pod kapotou od Ac?GeorgosAc píše:Nove znaky do kapota Ac stoji 3500. A na aute nevydrzi dyl nez mesic. Chtel jsem si nechat udelat zalite pryskyrici jako samolepky ale prej jen nad 500KS. Ono je to jako magnet. I strisku Ac mi chtel nekdo ukrast , ale se mu povedlo jen protlacit do ni diru od palce zespod. Drzi to jako kurva. Jeste cekam kdy mi borci ukradou krytky z kol. Je to v pici , dal bych tam vse znova vc. znaku do kapoty , ledvinek , ale to bych tyky nemusel delat nic jineho nez to porad kupovat znova....

To JFK
Is od Ac. Pro me neni dulezite co mam pod kapotou. Ja chtel is coupe a jsem rad , ze jsem sehnal tohle. Asi takhle - libi se mi E36 coupe , a v M3 E36 jezdit kazdy den , neni ekonomicke a takova M3 patri do garage v zime. Asi zacnes kritizovat muj motor , ale me to vyhovuje vzhledem k pomeru vykonu a spotreby. i tak projezdim mesicne spousty tisic . Dulezity je pro me vztah k tomu autu. Jsi zvykly na objemy a vykon a asi pohrdnes mym autem vzhledem k tvemu vozovemu parku a oblasti v ktere se pohybujes a podnikas. To ber v dobrem , chapu , ze musis mit vyborne zkusenosti a musis vlastnit taky poradny vykonne auto(a).
Vim , ze to neni zadna zabijacka , ale i tak jede paradne na to jaky objem motoru mam.
Is od Ac. Pro me neni dulezite co mam pod kapotou. Ja chtel is coupe a jsem rad , ze jsem sehnal tohle. Asi takhle - libi se mi E36 coupe , a v M3 E36 jezdit kazdy den , neni ekonomicke a takova M3 patri do garage v zime. Asi zacnes kritizovat muj motor , ale me to vyhovuje vzhledem k pomeru vykonu a spotreby. i tak projezdim mesicne spousty tisic . Dulezity je pro me vztah k tomu autu. Jsi zvykly na objemy a vykon a asi pohrdnes mym autem vzhledem k tvemu vozovemu parku a oblasti v ktere se pohybujes a podnikas. To ber v dobrem , chapu , ze musis mit vyborne zkusenosti a musis vlastnit taky poradny vykonne auto(a).
Vim , ze to neni zadna zabijacka , ale i tak jede paradne na to jaky objem motoru mam.
jsem čekal jakejkoliv motor ale upravu od Ac, kdyz tady s tou znackou furt operujesGeorgosAc píše:To JFK

To JFK
Spatne jsi me pochopil s temi auty. Ja to myslel dobre.
A motor mam od AcSchnitzer. Malokdo tomu veri,ze Ac delal i is ale je to tak , nechci tady neco dokazovat , ale ja nejsem samolepkar. az budu mit auto home ( ted je v servisu) , tak ti motor nafotim . Urcite jsi uz nejake is ridil , tak az se nekde potkame , tak ti jej dam do ruky a reknes mi sam jak to jede proti beznym is.
Jedine co jsem ted menil jsou tlumice a ty ted uz nejsou Ac , ale KONI a zadni svetlo mi zustalo jen prave , leve mi rozbili a nemuzu jej sehnat a zadni kufr mam bez der na kridlo , takze ten tam taky neni origo.
Nepopiram , ze mi tam chybi par doplnku , ktere tam maji byt , ale vzhledem k tomu , ze obcas nekdo z drivejsich majitelu si neco odmontoval na pamatku , nebo nevim proc , tak je ted na me jak co sezenu a dam to co nejvic do puvodniho stavu. A jednoduche to neni.
A motor mam od AcSchnitzer. Malokdo tomu veri,ze Ac delal i is ale je to tak , nechci tady neco dokazovat , ale ja nejsem samolepkar. az budu mit auto home ( ted je v servisu) , tak ti motor nafotim . Urcite jsi uz nejake is ridil , tak az se nekde potkame , tak ti jej dam do ruky a reknes mi sam jak to jede proti beznym is.
Jedine co jsem ted menil jsou tlumice a ty ted uz nejsou Ac , ale KONI a zadni svetlo mi zustalo jen prave , leve mi rozbili a nemuzu jej sehnat a zadni kufr mam bez der na kridlo , takze ten tam taky neni origo.
Nepopiram , ze mi tam chybi par doplnku , ktere tam maji byt , ale vzhledem k tomu , ze obcas nekdo z drivejsich majitelu si neco odmontoval na pamatku , nebo nevim proc , tak je ted na me jak co sezenu a dam to co nejvic do puvodniho stavu. A jednoduche to neni.
tak to cumimGeorgosAc píše:To JFK

-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
A tohle taky?
http://www.desktopmachine.com/framepic. ... &size=1024
http://www.desktopmachine.com/framepic. ... &size=1024