Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pruhy AC Schnitzer

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#61 Příspěvek od JFK Čestný člen »

GeorgosAc píše:Nove znaky do kapota Ac stoji 3500. A na aute nevydrzi dyl nez mesic. Chtel jsem si nechat udelat zalite pryskyrici jako samolepky ale prej jen nad 500KS. Ono je to jako magnet. I strisku Ac mi chtel nekdo ukrast , ale se mu povedlo jen protlacit do ni diru od palce zespod. Drzi to jako kurva. Jeste cekam kdy mi borci ukradou krytky z kol. Je to v pici , dal bych tam vse znova vc. znaku do kapoty , ledvinek , ale to bych tyky nemusel delat nic jineho nez to porad kupovat znova....
dulezity je co mas pod kapotou. Takze co mas pod kapotou od Ac?
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Zave »

merku oleje... :D
Pavel
Klubové ID: 56

#63 Příspěvek od Pavel »

JFK píše:
GeorgosAc píše:Nove znaky do kapota Ac stoji 3500. A na aute nevydrzi dyl nez mesic. Chtel jsem si nechat udelat zalite pryskyrici jako samolepky ale prej jen nad 500KS. Ono je to jako magnet. I strisku Ac mi chtel nekdo ukrast , ale se mu povedlo jen protlacit do ni diru od palce zespod. Drzi to jako kurva. Jeste cekam kdy mi borci ukradou krytky z kol. Je to v pici , dal bych tam vse znova vc. znaku do kapoty , ledvinek , ale to bych tyky nemusel delat nic jineho nez to porad kupovat znova....
dulezity je co mas pod kapotou. Takze co mas pod kapotou od Ac?
318is :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#64 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To JFK

Is od Ac. Pro me neni dulezite co mam pod kapotou. Ja chtel is coupe a jsem rad , ze jsem sehnal tohle. Asi takhle - libi se mi E36 coupe , a v M3 E36 jezdit kazdy den , neni ekonomicke a takova M3 patri do garage v zime. Asi zacnes kritizovat muj motor , ale me to vyhovuje vzhledem k pomeru vykonu a spotreby. i tak projezdim mesicne spousty tisic . Dulezity je pro me vztah k tomu autu. Jsi zvykly na objemy a vykon a asi pohrdnes mym autem vzhledem k tvemu vozovemu parku a oblasti v ktere se pohybujes a podnikas. To ber v dobrem , chapu , ze musis mit vyborne zkusenosti a musis vlastnit taky poradny vykonne auto(a).
Vim , ze to neni zadna zabijacka , ale i tak jede paradne na to jaky objem motoru mam.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#65 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

to je fajn motor ale vzdycky tomu bude chybet kroutak bohuzel
JFK Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od JFK Čestný člen »

GeorgosAc píše:To JFK

Is od Ac. Pro me neni dulezite co mam pod kapotou. Ja chtel is coupe a jsem rad , ze jsem sehnal tohle. Asi takhle - libi se mi E36 coupe , a v M3 E36 jezdit kazdy den , neni ekonomicke a takova M3 patri do garage v zime. Asi zacnes kritizovat muj motor , ale me to vyhovuje vzhledem k pomeru vykonu a spotreby. i tak projezdim mesicne spousty tisic . Dulezity je pro me vztah k tomu autu. Jsi zvykly na objemy a vykon a asi pohrdnes mym autem vzhledem k tvemu vozovemu parku a oblasti v ktere se pohybujes a podnikas. To ber v dobrem , chapu , ze musis mit vyborne zkusenosti a musis vlastnit taky poradny vykonne auto(a).
Vim , ze to neni zadna zabijacka , ale i tak jede paradne na to jaky objem motoru mam.
jsem čekal jakejkoliv motor ale upravu od Ac, kdyz tady s tou znackou furt operujes :? fakt je mi jedno jestli mas 316i nebo 3.2 M3... Taky jsem mel 320i i M3 a bez podnikani..., takze to s tim nema nic spolecneho... spis me nikdy nebralo auto vydavat za neco co neni, treba na tu 320i coupe bych si nikdy nenalepil Ac nebo Hamann Motorsport nebo M3... proto jsem cekal ze mas motor od Ac...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To JFK

Spatne jsi me pochopil s temi auty. Ja to myslel dobre.
A motor mam od AcSchnitzer. Malokdo tomu veri,ze Ac delal i is ale je to tak , nechci tady neco dokazovat , ale ja nejsem samolepkar. az budu mit auto home ( ted je v servisu) , tak ti motor nafotim . Urcite jsi uz nejake is ridil , tak az se nekde potkame , tak ti jej dam do ruky a reknes mi sam jak to jede proti beznym is.
Jedine co jsem ted menil jsou tlumice a ty ted uz nejsou Ac , ale KONI a zadni svetlo mi zustalo jen prave , leve mi rozbili a nemuzu jej sehnat a zadni kufr mam bez der na kridlo , takze ten tam taky neni origo.
Nepopiram , ze mi tam chybi par doplnku , ktere tam maji byt , ale vzhledem k tomu , ze obcas nekdo z drivejsich majitelu si neco odmontoval na pamatku , nebo nevim proc , tak je ted na me jak co sezenu a dam to co nejvic do puvodniho stavu. A jednoduche to neni.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od JFK Čestný člen »

GeorgosAc píše:To JFK

Spatne jsi me pochopil s temi auty. Ja to myslel dobre.
A motor mam od AcSchnitzer. Malokdo tomu veri,ze Ac delal i is ale je to tak , nechci tady neco dokazovat , ale ja nejsem samolepkar. az budu mit auto home ( ted je v servisu) , tak ti motor nafotim . Urcite jsi uz nejake is ridil , tak az se nekde potkame , tak ti jej dam do ruky a reknes mi sam jak to jede proti beznym is.
Jedine co jsem ted menil jsou tlumice a ty ted uz nejsou Ac , ale KONI a zadni svetlo mi zustalo jen prave , leve mi rozbili a nemuzu jej sehnat a zadni kufr mam bez der na kridlo , takze ten tam taky neni origo.
Nepopiram , ze mi tam chybi par doplnku , ktere tam maji byt , ale vzhledem k tomu , ze obcas nekdo z drivejsich majitelu si neco odmontoval na pamatku , nebo nevim proc , tak je ted na me jak co sezenu a dam to co nejvic do puvodniho stavu. A jednoduche to neni.
tak to cumim :D :D jsi me prekvapil, v dobrem... :D jsem prave cekal ze jsi samolepkar... s tim is ti asi nejlip rekne neco Hanz, ten ho mel delsi dobu v garazi :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To JFK
Samolepkar , ale jsem v dobrem slova smyslu. Nechal jsem si udelat slipy Ac z recese :D
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Klakson »

AC Schnitzer, dělal dokonce limitovanou serii Compaktu s motorem is, byla černá s červenejma pruhama. No a na DTM stavěli motory taky z 318is na dvoulitr a asi 200koní, takže tenhle motor tam moc dobře znají :lol: :lol: :lol: :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Ja mam take černy s červenyma pruhama. Zrcatka uz mam Ac schnitzer pro koumaky... Az budu mit auto v cajku tak nafotim a dam foto. A jede taky jinak nez bezne is. Docela nekdy trapim silnejsi auta.....
Přílohy
AC E36 001.jpg
AC E36 001.jpg (48.57 KiB) Zobrazeno 995 x
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Klakson »

krása :wink:
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od psena »

GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pekny , ale E36 je E36....... muj nazor. Me se proste coupe E36 libi .
JFK Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od JFK Čestný člen »

GeorgosAc píše:Pekny , ale E36 je E36....... muj nazor. Me se proste coupe E36 libi .
jo jo, E36 je pouze E36, jako E46 je E46, to vsichni vime :D :D :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

tak jak rikas..... chapu :D
Odpovědět