Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak dostat čorku z Ruska

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cabadaj
Klubové ID: 68

#1 Příspěvek od cabadaj »

Oslovil mě známý , který má v Rusku malou právnickou kancelář s docela zajímavým projektem . Jak známo , spousta kradených aut od nás míří do ruska . Občas se stane , že se auto objeví ale je problém ho dostat zpátky . Požádal mě o spolupráci v ČR . Sice ještě nevím jak to technicky probíhá ale pokud by jste měl někdo takový problém , tak nabízím své služby .

Ach jo , už slyším jak mě tady někteří obviní ze spolupráce s Ruskou mafií zlodějů aut. :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

cabadaj píše:Oslovil mě známý , který má v Rusku malou právnickou kancelář s docela zajímavým projektem . Jak známo , spousta kradených aut od nás míří do ruska . Občas se stane , že se auto objeví ale je problém ho dostat zpátky . Požádal mě o spolupráci v ČR . Sice ještě nevím jak to technicky probíhá ale pokud by jste měl někdo takový problém , tak nabízím své služby .

Ach jo , už slyším jak mě tady někteří obviní ze spolupráce s Ruskou mafií zlodějů aut. :D
to by byla hloupost te z neceho obvinovat ja myslim ze mas celkem schopnej kontakt
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od voko21 »

patras píše:
cabadaj píše:Oslovil mě známý , který má v Rusku malou právnickou kancelář s docela zajímavým projektem . Jak známo , spousta kradených aut od nás míří do ruska . Občas se stane , že se auto objeví ale je problém ho dostat zpátky . Požádal mě o spolupráci v ČR . Sice ještě nevím jak to technicky probíhá ale pokud by jste měl někdo takový problém , tak nabízím své služby .

to by byla hloupost te z neceho obvinovat ja myslim ze mas celkem schopnej kontakt
Kup si devítku! :wink:
Marek-is
Klubové ID: 181

#4 Příspěvek od Marek-is »

Moc si od toho neslibuj... :)
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Baxon »

asi před deseti lety mi zmizela do Ruska 850iA
mám ještě od ní klíče, malej TP a velkej leží asi někde na fíkárně ve spisu
Policie ty zloděje našla, odsoudila, ale auto stačily odvézt do Ruska, myslíš že by si ho podle čísla kastle našel a dotáhl zpět??????
cabadaj

#6 Příspěvek od cabadaj »

Spíš to funguje tak, že pokud se to auto najde , tak ho můžeme z ruska dostat právní cestou ale ne ho tam najít . Až budu vědět podrobnosti, tak je sem hodím
philipson
Klubové ID: 296

#7 Příspěvek od philipson »

mame jich několik ještě se ani jedno nevrátilo Rusko=černá díra
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od matal Moderátor »

To spíš auto ukrást a dovézt z5.. :lol: :lol:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
cabadaj

#9 Příspěvek od cabadaj »

philipson píše:mame jich několik ještě se ani jedno nevrátilo Rusko=černá díra
Mluvím o autech , které jsou v Rusku na policii a pro normálního člověka je obtížné je s tama dostat .
Odpovědět