Nemluvil jsem o tom ze rekl ze je to sracka a ze by si ji nikdy nekoupil, jen jsem rekl ze zni nebyl nadsenej...LOPOLO píše:asi to nebylo tak zly jak rikas ....Lukas H. píše: Prave ze z neho ulicnik nebyl moc nadsenej, proto me udivuje ze si tu 530d koupil...![]()
Ulicnik: Gratulace k nove kare...
hmmm,a co teď když se dělá 1,3,5,6 a 7 ?????Lukas H. píše:U auta mi prijde kompromis na hovno, ja to beru tak ze bud a nebo...M3maniac píše: Nojo no,podle LukasHe je pětka oničem![]()
Takze 3 a nebo 7...
Hehe co sem zase tahas clio? Pak kdo o nem furt mluvi...LOPOLO píše: ... nebo clio, vid?![]()
![]()
... vzdycky je to prece kompromis, nebo ne? Jak to ze teda nemas M3 a jezdis ve skaredy rychly pidihomokare?
ale nesmysl ... kompromis mezi vsim jako jsou prachy, spotreba, vykon, vzhled, prakticnost atp. ... ale to ty zjevne nechapes. Ten priklad byl o tom, ze sam rikas ze zadnej kompromis v autech nedelas ... mno a clio je tvuj kompromis, protoze chces karu jakou si rikal ze chces, ktera je sama o sobe imho hodne velkej kompromis mezi sportovnim autem a pohodlnym a lacinym na provoz ( jakoze m3 s dieslovym motorem )... nebo snad kurva ne?Lukas H. píše: Hehe co sem zase tahas clio? Pak kdo o nem furt mluvi...Clio je mala sportovni kara, ktera pojede na okruhu kazdou seriovou e36 na M3 e46 nemam takze proto pidihomokara...
Jakej kompromis? Bud chci sportovni auto (ne moc velke a pohodlne) nebo velke a pohodlne...
Jinak je to cele dost OT, takze s touhle debatou o hovne koncim...
asi tak nějak...LOPOLO píše:asi to nebylo tak zly jak rikas ....Lukas H. píše: Prave ze z neho ulicnik nebyl moc nadsenej, proto me udivuje ze si tu 530d koupil...![]()
Ulicnik: Gratulace k nove kare...