Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výměna zámků E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#1 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Lidi, help. Minulý týden mi někdo vybral byt a ztratil se mi i klíček bez imoblizéru k autu. no a dneska v noci mi někdo otevřel dveře u řidiče klíčem, ale utekl, když začal houkat alarm. Co s tím? Help, pls.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Speedy píše:Lidi, help. Minulý týden mi někdo vybral byt a ztratil se mi i klíček bez imoblizéru k autu. no a dneska v noci mi někdo otevřel dveře u řidiče klíčem, ale utekl, když začal houkat alarm. Co s tím? Help, pls.
no to jsou kurwy! zabít málo! nevím jak poradit,ono že vyměníš zámky...když budou chtít stejně rozbijou parchanti okno :(
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

To ten dotyčný mohl už dávno, ale navíc ta drzost mi vlézt na pozemek a v podstatě vykrást auto, které mi stojí 5metrů od postele!!!
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jaka drzost? vzdyt on vlastne ani nic neudelal :-) znamemu vlezl zlodej do baraku, tak ho chytil se synem a se psem (samo o sobe dost pikantni story), zavolal benga a nakonec z toho nebylo vubec nic, protoze manik nic neudelal, takze dostal pokutu za narusovani soukromi (mam pocit) a tak ho musel dobit dotycnej sam vecer trubkou za hospodou :-)
jinak bych doporucoval uplne odpojit mech. zamky (a oplechovat), delam to na vsech autech a myslim, ze to funguje... (nevyhodou je, ze se z auta stava nedobitna krabice, kdyz dojde stava, ale to se da taky resit)
“Ability is what you're capable of doing.”
Misa Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 62

#5 Příspěvek od Misa Moderátor »

Alp mi na podzim zjiš?oval, kolik stojí výměna zámků, myslím, že říkal kolem 20k ???
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Tak to je v pici... kdyby mi nekdo vlezl do baraku tak ho asi necham 14 dni pekne potrapit ve sklepe aby si to priste rozmyslel....
MIKI
Klubové ID: 81
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od MIKI »

Kamo neřikej že na tebe už taky dosla řada.... :? to je v prdely.... :(
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Jak klíček bez imobilizéru?! Tam nemáš sériově? Jediné co pomůže výměna zámků, nebo jak tady řekl už Hanz, zavařit zámky a dálka...
Já jsem to vyřešil tak že u spolujezdce jsem nasadil krytku bez díry na zámek, jednoduše ji vyměnil a hotovo...
U řidiče jsem až později zjistil (poté co jsem zámek zarovnal černým tmelem), že se vlastně dá koupit i na řidičovy dveře - UK-deklík, kde jsou dveře obráceně... Od roku tuším 97/98 to bylo sériově u všech německých aut, že už není zámek na dveřích spolujezdce.
Ta krytka mě stála asi 8€ a byl to účiný prostředek k odrazení (aspoň těch zlodějů-amatérů) co lámou zámky hovada :x
Jako pro sichr zůstává ještě zámek kufru, ještě jsem neviděl zloděje co by šli do e36 kufrem... Tam se (aspoň teda u 6tiválců) dá vytáhnout baterka nebo dostat do auta.
Za toho 3/4 roku co jsem měl e36 se nikdo nikdy neodvážil lámat mi zámek (páč žádný na dveřích nebyl) :D
Marek-is
Klubové ID: 181

#9 Příspěvek od Marek-is »

Nejlepsi je takovy hajzly rovnou na miste trefit devitkou s tlumicem do hlavy a zakopat na zahrade...bastardi... :twisted:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 159

#10 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Jsou to fakt hajzli, a ještě k tomu drzí vrátit se zpátky. :evil:

Ale jeden levný nápad bych tu měl ....
Přílohy
azematcom0121gl.jpg
azematcom0121gl.jpg (33.5 KiB) Zobrazeno 847 x
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#11 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To BERGOS

Levny napad - na piču nápadTo prestrihnes nuzkama na nehty......
Stejne je to v prdeli... kolikrat ti vlezou do auta jen kvuli radiu , ktere prodaji za 500,- a udelaji skodu v radu nekolika tisic , ne , li desitek... a to petikilo promrdaji za cigara a picovíny... to uz kdyby na me radsi zazvonili at jim ho dam , tak jim dam...... ale tomfou mezi oci... jsou to zmrdi.. clovek nemuz mit z niceho radost,,,, setri jako kokot a pak aby se posral a musi vydelat jeste vic.....
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od psena »

Vymenu zamku na E 34 delal muj kamos kterej koupil auto z vypacenyma zamkama.Prehodil to z druheho nepojizdeho auta co mu stoji na zahrade, takze zadny problem. prace dost blba, ale zvladnout se to da.
Jinak zamky nove stoji mozna 20 000, ale snad bys sehnal nekde komplet pouzitej vrakac, ale tady je to o duvere, je to risk...
Stejne mi vychazi nejlip to zavareni....nejsem moc priznivec teto upravy, ale v Tve situaci je to asi nej reseni.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

jj, bud necham udelat novy zamky s klicema, jak radil démon Darmon(díky za info) a nebo je úplně zruším a bude to jen na dálku.

Imho mě do auta kufrem už zkoušeli vlézt asi 4zloději, ale zkurvili jen ten čudel a hovno z toho.
Odpovědět