A ted k veci.
Kdyz jsem do noveho autosalonu prirazil asi v 11.45, tak jsem asi deset minut postaval u pultu pro nahradni dily a pak si mne teprve vsiml jeden z prodejcu, ktery byl sice ochotny, nicmene z nej vylezlo, ze s ETK pracovat neumi a nema klice od skladu a ze chlapik, ktery ty ND normalne prodava je na obede. Rovnou pisu, ze mu ten obed preju a chapu, ze nebude celou pracovni dobu hlady. Nicmene bych od takove firmy jako je Renocar ocekaval, ze tam bude nekdo, kdo bude schopen zakaznika obslouzit a nikoli mu rict "Prosim prominte, kolega prijde za pul hodiny." Tak jsem jel pryc a vratil se odpoledne. Ted uz tam prislusny dostatecne fundovany zamestnanec byl a ac se tvaril znacne neochotne, tak jsem prislusny dil zakoupil.
Nyni jeste nekolik poznamek.
Zrejme po presunu firmy do noveho salonu je daleko do skladu nahr. dilu. Mozna je to duvod apatie prodejce tech dilu, ale nemuzu za to, ze to ma na celodenni vylet. Usuzuji z toho, ze az jsem se domluvili co to vlastne chci, tak na deset minut ten chlapik zmizel "nekam dozadu" a podle zimni bundy bych rekl, ze asi ne o mistnost vedle. Pripadne mi to debilni jak vuci zakaznikovi, tak vuci zamestnanci. Uz jen proto, ze kdyz jste treti ve fronte, tak to jsou 3 vylety, takze tak 3/4 hodiny, nez neco dostanete. Fakt blby.
Pokladna - je mi dalsi zahadou. Hlavne ta centralne umistena tiskarna u prodejcu, kdy nekdo na tu pokladnu musi podat prislusne vytisky pokladnich dokladu, takze musi bud vstat prodejce, uchopit vytisky a poponest je pokladni, nebo ten chlapik od ND si udela prochazku pres pul autosalonu, aby poponesl ty vytisky na pokladnu. Mozna i pani pokladni si to obiha. To nevim, nezaznamenal jsem to.
Buznoobleky - maji to na sobe nekteri prodejci. Je na tom logo Renocaru, vypada to jako satovka na uklizecce, prip. ten oblek pod tim vypada jak nekde z orientu/arabie, kde tem chlapum konci nocni kosile v urovni kolen a pod tim maji gate. Proste je to dementni a odpudive, ale asi to majitel povazuje za neco prinosneho pro byznys. Myslim si o tom svoje.
Renocar Magazin - Ctvrtletni periodikum, jedno jsem si vzal s tim, ze se neco dozvim. Informacni hodnotu zde nechci rozebirat. Jeste jsem to cely necetl a je mi to v principu jedno, ale na prvnich ctyrech stranach jsem nasel jednak nejake preklepy (jako ze nova petka ma sirku 18, 8 metru) a hlavně v prvnim clanku bylo asi 5 velmi (!!!!) zasadnich pravopisnych chyb (jako s/z; i/y). Nejaky drobnosti bych neresil, protoze taky nejsem zrovna cestinar, ale toto bylo fakt husty. Mel-li bych to shrnout, tak si Renocar dela ostudu. To tam nemaji na korektora, ktery to jednou precte a opravi??????
A konec, uz tak je to strasne dlouhy.
Mozna jsem nekomu slapl na kuri oko, ale je mi to jedno. Doufam, ze priste se jejich jednani posune k lepsimu a budou i k posledni socce mit pristup jako k normalnimu zakazniku.
Pokud se Vam neco nezda, nebo se chcete podelit o vlastni zkusenost, napiste.