Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kůže ošetřování

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Zave »

gelty píše:Já používám tohle:

natiras si s tim i zada? :D
gelty
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od gelty »

Zave píše:
gelty píše:Já používám tohle:

natiras si s tim i zada? :D

Na záda používám něco jiného... :twisted:
Pavel

#23 Příspěvek od Pavel »

psena píše:
Martinéz píše:OT, pseno, nahod foto tvyho vnitrku, zajimala by me kombinace. a mas tapecy na dverich? dik predem...

Uz to mam hotove, kdzy jsem prijel ke Smidovi od kteryho jsem to bral, tak se ptal
" tak co, cistis?" a ja jsem jen ukazal a na auto...trvalo to tri odpoledne dohromady asi 15 hodin, vcetne cisteni doma, nejdyl zabrala vymena stredovyho tunelu spolu s se spodkem palubky.
Smid na to jen, to sis teda makl...
Jinak fota nahodim, ale az z tema spoilerama Racing Dynamics, ted je to na laku a na upevneni na auto, a bude to v PO nebo max v UT.
Takze potom.Tapecaky samozrejme jsou v kuzi, ale jeste budu muset parkrat pocistit, to vis,bylo to poradne dokopany od bot... :)

Jsem si to myslel že to máš od Šmída.Viděl jsem ten interiér ještě v tom autě.Napiš mi prosím do SZ jestli to není tajné na kolik to vyšlo.Kamaráda to zajímá.Málem tě totiž předběhl,kdyby nebyl brzda :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od psena »

Pavel píše:
psena píše:
Martinéz píše:OT, pseno, nahod foto tvyho vnitrku, zajimala by me kombinace. a mas tapecy na dverich? dik predem...

Uz to mam hotove, kdzy jsem prijel ke Smidovi od kteryho jsem to bral, tak se ptal
" tak co, cistis?" a ja jsem jen ukazal a na auto...trvalo to tri odpoledne dohromady asi 15 hodin, vcetne cisteni doma, nejdyl zabrala vymena stredovyho tunelu spolu s se spodkem palubky.
Smid na to jen, to sis teda makl...
Jinak fota nahodim, ale az z tema spoilerama Racing Dynamics, ted je to na laku a na upevneni na auto, a bude to v PO nebo max v UT.
Takze potom.Tapecaky samozrejme jsou v kuzi, ale jeste budu muset parkrat pocistit, to vis,bylo to poradne dokopany od bot... :)

Jsem si to myslel že to máš od Šmída.Viděl jsem ten interiér ještě v tom autě.Napiš mi prosím do SZ jestli to není tajné na kolik to vyšlo.Kamaráda to zajímá.Málem tě totiž předběhl,kdyby nebyl brzda :D

Jo to ja jsem rychlej...i kdyz ono to v tom aute nevypadalo nic moc, pekne jsem si na tom makl, prave tim pripravkem kterej sem hodil Gelty.
Jeste dva dny me bolela ruka.....jinak cena byla fajn, ale nebudu ji psat, zase by nekdo napsal, ze to mohl mit o 2K levneji a byl bych nasranej :D
Martinéz

#25 Příspěvek od Martinéz »

jen ji napis..pokud byla dobra, maximalne si muzu rvat vlasy. taky chci kozku, ale ted sou dulezitejsi veci..
Pavel

#26 Příspěvek od Pavel »

to Psena.Já jsem tu cenu chtěl do SZ chtěl jsem říct kamošovi aby věděl o co přišel 8O :D .Ale tak to jedno,nechceš tak nechceš.. :roll: :? :D
Kaca2

#27 Příspěvek od Kaca2 »

Fikux píše:
Kaca píše:kamarád mi doporučil tohlens.Prej to taky tím dělá. Vyzkouším to až na jaře

Kde se to dá koupit? Díky za info

Stival, nebo ten Ba?a
psena
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od psena »

Tady ho mas...
Přílohy
IMG_0569.jpg
IMG_0569.jpg (78.62 KiB) Zobrazeno 669 x
Odpovědět