sehnal sem na svojí sníženou e36 trochu širší kola než tam byli původně a háček je v tom že jakmile se auto trochu nakloní tak to škrtá - máte někdo nějaký zkušenosti s vytahováním blatníků, či něco jinýho, kde to dělaj, na kolik to přibližně vyjde a tak? díky moc!!
guby325 píše:750? to de, bál sem se že to bude víc.. ! a nezkurví se tim lak?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
guby325 píše:750? to de, bál sem se že to bude víc.. ! a nezkurví se tim lak?
co jéé?
Si děláš tou otázkou p*del, ne? Na střeše se ti určitě nez*urví.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
No když jsem byl tahat lemy na mym starym autě tak mi řekli pokud je lak mladší než 2 roky tak to bude se zárukou na to že lak bude v pohodě. Za starší už neručili že to nepopraská ale ty to máš bílí a to zas lakování nebude stát tolik
George_D píše:No když jsem byl tahat lemy na mym starym autě tak mi řekli pokud je lak mladší než 2 roky tak to bude se zárukou na to že lak bude v pohodě. Za starší už neručili že to nepopraská ale ty to máš bílí a to zas lakování nebude stát tolik
pokud se lak zahreje tak to vytahnout jde i bez popraskani .. zalezi fakt na stari laku a o kolik se bude tahat ... pokud to nevyresi pouhe zavalcovani
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Už jsem opravoval tak 3 auta s vytaženými blatníky a mohu řict že po pár letech se budete divit co to udělá u jedný sedmy(32)jsem dokonce musel měnit celé lemy protože púvodní už tam vubec nebyli misty chybělo i 10 cm měl na tom 17/265 vyšku už nevím a nevěřil bych že múže 7ma tak zhnit byla nebouraná r91.Ale co dělat když ty kolečka tak těm naším potvorám tak slušej
jo to na mojem starym favu to bylo bez problemu, kolesa 205/55/R15 se tam sice moc nevesly, ale lemy sem vytahal ven holou rukou, protoze byly tak shnily ze mi v ni zustaly
bawo ale nechavam na origo kolech, to by mi bylo lito takle prasit