Tak mě trochu napadla myšlenka.
Až se začnu ohánět po BMW tak budu mít možnost třeba vzít automat a co pak?
Dá se to v klidu a pohodě předělat za manuál nebo tam bude problém?
kolik to asi tak bude stát, jedná se o 325i nebo 323i E36.
Když občas narazím na pěkné báwo na mobile.de tak je většinou automat kterej nechci.
Má smysl kupovat BMW automat a pak ho předělávat ?....
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Automat Vs Manuál
-
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:Tak mě trochu napadla myšlenka.
Když občas narazím na pěkné báwo na mobile.de tak je většinou automat kterej nechci.
Ne že by to nešlo, ale budeš potřebovat dílů, který od dealera vyjdou na částku přes sto litrů nebo vzít nějaký hodně zdravý z jinýho auta. Budeš potřebovat přesnej seznam dílů, zejména. manuální převodovku, jinou řídící jednotku k motoru, k tomu pedály, spojkový válec a vedení, celou konzoli s řazením plus co vede do převodovky a k tomu někoho, kdo už to dělal nebo aspoň ví o co gou, protože jinak se do toho pustíš a pokaždý zjistíš, že ti něco chybí apod.
Vysral bych se na to z vejšky a našel si dobrý auto s manuálem, německý trh tak malý není.
Máš s automatem nějaký problém? Ono to nejezdí nebo co?
-
RedBaron píše:Filozof píše:Tak mě trochu napadla myšlenka.
Ne že by to nešlo, ale budeš potřebovat dílů, který od dealera vyjdou na částku přes sto litrů nebo vzít nějaký hodně zdravý z jinýho auta. Budeš potřebovat přesnej seznam dílů, zejména. manuální převodovku, jinou řídící jednotku k motoru, k tomu pedály, spojkový válec a vedení, celou konzoli s řazením plus co vede do převodovky a k tomu někoho, kdo už to dělal nebo aspoň ví o co gou, protože jinak se do toho pustíš a pokaždý zjistíš, že ti něco chybí apod.
Vysral bych se na to z vejšky a našel si dobrý auto s manuálem, německý trh tak malý není.
Máš s automatem nějaký problém? Ono to nejezdí nebo co?
Jo jo máš recht nemá to smysl .... Jinak mít tvé auto, tak by mi asi automat nevadil ale u trojky bych radši měl manuál.
Svezl jsem se s MADMAXEM a bylo to fakt šílený ten brutální zátah

Jinak trochu OT ale kolik ti baští V8 4L pri kloboukovi a dálce a ve městě v klidu a při cihle..
Díky furt mi něco vrtá hlavou

-
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:Jinak trochu OT ale kolik ti baští V8 4L pri kloboukovi a dálce a ve městě v klidu a při cihle..
Díky furt mi něco vrtá hlavou
V pořadí jak se ptáš venku klobouk 10.5 , město normálně 17 , režim "cihla" se hodně liší venku a ve městě. Venku na okreskách pokud nejsi v zajetí zatáček, tak prostě dojdeš na nějakej rozumovej limit třeba 160 km/h a víc na těch rozbitejch silnicích stejně neletíš a ten pak jen držíš a to jede auto stejně pořád tak do 12 litrů, v zásadě ne přes nějakých 15, to se mi venku prostě nepovede i když všichni v autě blejou. Pokud vynuluju palubák ve městě, nechám tam režim [S] [3] a jedu závody na semaforu, furt plnej brzda plyn a pak čekám na další zelenou a furt dokola, tak tam lezou hodnoty jako 23, 31 apod. Ale to nemá vypovídací hodnotu, uděláš to tak 10x do roka. Můj nevynulovaný průměr za celou dobu od března 2004 dodnes je 13.8 na sto, řekl bych, že tak 60% město. Jinak se mi povedla cesta Hojná Voda - Suchdol nad Lužnicí za 8.7 s klimou a čtyřma lidma v autě, ale to je prostě zbytečný s tím někomu zatěžovat hlavu, za tohle s tímhle autem prostě nikdo nebude (chtít) jezdit a povede se to jednou do roka, když pro tebe hraje vítr, palivo, teplota, gumy, převýšení a pohodová muzika