Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zm?na rozte?e
Zajímalo by mne, jak je jízda s podložkami se změnou rozteče (počtu šroubů) bezpečná a co na to STK, popř. Policie ČR při silniční kontrole?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Speedy píše:Vlasta píše:Zajímalo by mne, jak je jízda s podložkami se změnou rozteče (počtu šroubů) bezpečná a co na to STK, popř. Policie ČR při silniční kontrole?
Podložky všeobecně nejsou povolené, tak si o přeber..
Já vím, ale není mně jasné, proč si to někdo na auto dává. Vozidlo se tím stává nezpůsobilé k provozu a při případné dopravní nehodě může pojiš?ovna odmítnout plnění z povinného ručení, resp. požadovat po viníkovi úhradu vynaložených nákladů. Ale to si zřejmě málo kdo uvědomuje.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Pakliže jsou homologované atestem 8SD, pak neí o čem, ale pochybuju, že by nějaký vyrobce kol nechal homologovat podložky. Koneckonců je to blbost, to je lepší rovnou vyrobit kolo, které má správné ET, ne?
Jinak na auto se dává spousta jinejch věcí, které by tam být neměly: tuningová světla, laminátové nárazníky, folie, volanty, žárovky atd. A nic z toho většinou nemá 8SD, maximálne TUV, který mám pocit, že u nás neplatí(což je škoda).
Jinak na auto se dává spousta jinejch věcí, které by tam být neměly: tuningová světla, laminátové nárazníky, folie, volanty, žárovky atd. A nic z toho většinou nemá 8SD, maximálne TUV, který mám pocit, že u nás neplatí(což je škoda).