Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Skoda Octavia auto roku:-(

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od margos »

no uprimne receno, v nasi bananove republice se nic jineho cekat ani neda, ze :?

http://auto.idnes.cz/automoto.asp?r=aut ... tomoto_mhk
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

no comment :?
Scooter
Klubové ID: 170
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Scooter »

Zave píše:no comment :?
asi tak :evil:
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Fikux

#4 Příspěvek od Fikux »

Byl jsem přímo v Sazka aréně na tom vyhlášení a větší chujovinu jsem snad nikdy nenavštívil ... když v průběžnym hodnocení řekli, že vede BMW řady jedna, tak jsem málem spadl pod sedačku, ale v duchu jsem si řikal, že v ČR nemůže vyhrát nic jinýho než Ochcávka ... no a na závěr taky že jo :roll:
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pavel 528 »

margos píše:no uprimne receno, v nasi bananove republice se nic jineho cekat ani neda, ze :?

no presne tak,jsou to kokoti a bohuzel se nic jinyho nedalo cekat...
nerikam,ze ta ochcavka spatny auto,to ne ale jde o princip ze....
Meda
Klubové ID: 3310

#6 Příspěvek od Meda »

Taky jsem tam byl a kdyz jsem v tom prubeznym hodnoceni slysel BMW, tak jsem byl celkem rad, ze tam jsem.. No, vydrzelo mi to asi 15 vterin, nez jsem si uvedomil, ze to tak nebude.. :? Je to tady bohuzel o penezich a octavka bude proste vzdy levnejsi.. BMW je proste pro ty, co je to chytne za srdce, na to octavka fakt nema.. Ale uz jsem se videl, jak si pak jdu pro vyhru z tomboly (DVD do auta) a nejak mi nevychazelo cislo :cry:
Murfas
Klubové ID: 95

#7 Příspěvek od Murfas »

Pavel 528 píše:
margos píše:no uprimne receno, v nasi bananove republice se nic jineho cekat ani neda, ze :?

no presne tak,jsou to kokoti a bohuzel se nic jinyho nedalo cekat...
nerikam,ze ta ochcavka spatny auto,to ne ale jde o princip ze....
Co na tom verku vidis dobreho, vzdyt je to jen posrana Skoda penez.Tahle republika je fakt stadem bezmosku a hovad co nemaj vkus.
Fikux

#8 Příspěvek od Fikux »

Meda píše:Taky jsem tam byl a kdyz jsem v tom prubeznym hodnoceni slysel BMW, tak jsem byl celkem rad, ze tam jsem.. No, vydrzelo mi to asi 15 vterin, nez jsem si uvedomil, ze to tak nebude.. :? Je to tady bohuzel o penezich a octavka bude proste vzdy levnejsi.. BMW je proste pro ty, co je to chytne za srdce, na to octavka fakt nema.. Ale uz jsem se videl, jak si pak jdu pro vyhru z tomboly (DVD do auta) a nejak mi nevychazelo cislo :cry:
To DVD bylo v pohodě, ale já si spíš dělal zálusk na tu autodráhu :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

uprimne receno .. me te neva .. nic jinyho sem necekal ... v italii vyhrala koktavka nejkrasnejsi auto na trhu !!! .. v italii !! ?? !! ... a ze bmw nikdy nebude v tyhle category (lidovych prditek) prvni je jesny .. hold jednicka stoji tolik kolik stoji a u cechu je cena auz na prvnim miste .. :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Klakson »

mě je to fuk co vyhraje a co ne :roll:
Prox

#11 Příspěvek od Prox »

Nic jinyho se nedalo cekat..u nas je v kurzu skodovka..vysneny auto vetsiny cestech rodin je oktavka fkombajnu ftedeicku :) kazdej si dela iluze ze je to cesky auto, levny dily vsichni znamy co uz maj to stesti ze to uzasny auto maj mu cpou do hlavy ze to jezdi za 3,5l nafty na 100 podle vetru i na 500km a kdyz pak nekdo nabidne takovyhle osobe bmw co jezdi v prumeru za 10 tak z toho spadne pod stul a bude kecat neco o tom ze tolik nezral ani T34 se kterym jezdil jako mlady soudruh na vojne :D
gelty
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od gelty »

Četl jsem v novinách, že to musela vyhrát, protože to v normálních zemích je, že vyhrává to auto, které se v zemích vyrábí, čili jejich vlastní... 8) V Německu německé, v Japonsku japonské, v Itálii italské, apod..
Jen nevím, jaká země jsme byly předtím, když ochcávka a ani Fábia nevyhrála, ale byl to třeba Passat? :?
A dále nechápu, proč všude žvaní, že NAŠE ŠKODA.... rád bych věděl, co je na tom našeho, když naše mastné hlavy ji prodali němcům? Nic proti tomu nemám, jen mě sere, jak pletou dojmy s pojmy a chlubí se cizím peřím... :evil: :x
Kdyby do toho němci nešli, tak škodovka je v likvidaci a pochybuju, že by jsme o ni tak namyšleně slyšeli kecat lidi, jak to není to české auto super... :roll:
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od margos »

Jako vubec se nediv, Passat jako Skoda, vsechno je na jedno brdo :?
Myslim, ze tyhle souteze jsou maximalne neobjektivni, ted me napadlo, treba P206 - v roce 99 nastupce nove generace desingu a myslim, ze i takova mala revoluce. Nikdy se nedostal ani na prvni a druhe misto, ale doposud je jedno z nejprodavanejsich a nejoblibenejsich malych aut.
Tak teda opravdu nevim k cemu takove souteze jsou. Asi opravdu jen dobre podplacena masaz verejnosti, aby vedeli co maj kupovat. Vzdyt se podivejme jen na reklamy v televizi, v kazde reklame banky, splatek, hypotek, na kazdou sracku, vsude je spokojena rodinka s "oktafkou f tedeicku". No po ranu az moc informaci na to aby se mi neudelalo zle na celej den :roll:
Odpovědět