Právě jsem v annonci četl následující inzerát:
BMW E 36 coupé, 2.5, r. v. 1996. Nelze přihlásit a tak ho rozprodám po dílech. Mám všechno včetně kol a komplet plechy, nárazníky, audio, airbagy. Málo najeto. Tel: Tel. 731454500
Takto bych teda opravdu nerad dopadl. Buď je to borec co se dost hloupě snaží rozprodat čórku, nebo je to případ, kterého bych se opravdu rád vyvaroval, když se chystám koupit auto...nemluvě o dovozu. Všichni (možná ne všichni ) píšou, jak je to v pohodě, ale......prostor pro úvahu.....
Ono ceske zastoupeni BMW kdysi dovolovalo legalni prestavbu. Ja to delal na E30 324TD Touring. Mel jsem doklady na E30 324D Sedan. Zmenu provedli. Za kazdou zmenu v technicaku chteli tusim 1000Kc, nebo tak nejak. A potom se to normalne prihlasilo bez klepani cisel. Psal se rok 2000 tehda, tusim.
Ty papiry by byly asi pro nej vychodisko. Staci potom zavolat na zastoupeni BMW.
Me se nezda, zeby 96 nesla prihlasit. Presneji receno zeby nemela homologaci, kdyz se davala pry od 94 nebo 95. Ale je fakt, ze z vlastnich zkusenosti to nemam, takze kdo vi.
a zjistil někdo, jestli to opravdu někdo prodává, nebo je to zase nákej inzertní vtípek. Je přeci jiný způsob, jak obejít přihlášení. Jedině čórku se někdo bude snažit rozprodat.
Ano, to je klasicka prestavba, dela se pres Autec a stoji kolem 3000.
Muzes to prestevet dokonce na jiny typ motoru.Dokonce jsem slysel, ze i z benalu na diesel.
psena píše:Ano, to je klasicka prestavba, dela se pres Autec a stoji kolem 3000.
Muzes to prestevet dokonce na jiny typ motoru.Dokonce jsem slysel, ze i z benalu na diesel.
Musí ti sedět počet hrnců! Dřív šla změna kastle (např. 4 dvéř na touringa) i motoru (např 2.0 za 2.5. V současné době jde údajně jen jedno.