Tak, jeste jednou a dnes snad posledni dotaz
Nekupoval jste ted nekdo brzdove kotouce primo u BMW? Nasel jsme si podle ETK cislo kotouce, co bych potreboval, zjistil jeho on-line cenu a ted ona otazka. Ta cena je za kus, nebo za par???
alp píše:potvrzuju ze je to za kousek ... (takze musis nasobit dvema) ... promysli jestli chces origo. Sezenes i neorigo a lepsi ... a za zajimavejsi cenu ...
no prave, proto se ptam. Za cenu jednoho origo sezenu v pohode a s prehledem oba a jeste mi zbude na desticky......
Diky za vysvetleni.
no, zadni kotouce na e34 jsou za 2060 kus..... origo. a neorigo jsme je kupoval za 920 korun za kus..... znacku nevim, ale drzely, nepiskaly, nevibrovaly, nehazely, proste pohoda. a s prednima je to podobne....
no, tak to se schvalne podivam u nas v obchodu, co by za ne chteli.... a asi o nich zacnu premejslet..... na oko vypadaj pekne, a brzdit budou asi taky....
ja ted kupoval ATE POWERDISC na coupe 328 e 36 1990,- za 1ks a desky par za ATE za 2650,- Jinak najel sem na nich zatim 150km,tak jeste nevim,zda to bude brzdit:-)Zatim to vypada ok
coupe328 píše:ja ted kupoval ATE POWERDISC na coupe 328 e 36 1990,- za 1ks a desky par za ATE za 2650,- Jinak najel sem na nich zatim 150km,tak jeste nevim,zda to bude brzdit:-)Zatim to vypada ok
A ty nez jsi prodal, jsi menil za novy??
Jinak, me napadlo, kdoze od tebe bral to TDS?Dival jsem se na Dalnicni policii ten serial a kdyz jde do tuheho, tak tu stribrnou E 46 meni za stribrnou E 36...to vis toci dil za dilem a v kazdym, nejaka konci...
psena píše:A ty nez jsi prodal, jsi menil za novy??
Jinak, me napadlo, kdoze od tebe bral to TDS?Dival jsem se na Dalnicni policii ten serial a kdyz jde do tuheho, tak tu stribrnou E 46 meni za stribrnou E 36...to vis toci dil za dilem a v kazdym, nejaka konci...
Co ja vim tak to melo byt auto bez investic cemuz ta cena 340k odpovida... TDS bude show car jedny inzertni firmy na auta...