Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadam o radu
-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
Zdarvím. Mám e34 525tds a jiz dva dny se mi na nem deje neco, co nedelalo. Nejdrive praskla zarovka na podsvetleni malého BC, takze to musím vymnit, ale nevím, jestli to má souvislost práve s tou zarovkou. Kdyz takhle jedu tak po case se mi ozve autem trojity gong. Z prvu jsme myslel, ze mi to hlasi venkovni teplotu, ale tim, ze tam neni zarovka tak to hlasi trikrat, abych to neprehlidnul. jenze, jake bylo me zklamani, kdyz chvilku na to udelal gong klasickou hlasku teploty mensi nez +3 stupne.
takze otazka spociva v tom, co ten gong mohl znacit?
A jeste otazka. Da se vypnout, nebo nejak udelat, aby v kaplicce pred ridicem nefungoval ten informacni displej hlasici malo vody, malo oleje, nesvitici zarovku a podobne? Mam asi pocit, ze mi onen displej nic nehlasi, a v tom pripade gong neco oznamuje a ja chybu nevidim na displeji. Da se to???
Dekuji
A jeste otazka. Da se vypnout, nebo nejak udelat, aby v kaplicce pred ridicem nefungoval ten informacni displej hlasici malo vody, malo oleje, nesvitici zarovku a podobne? Mam asi pocit, ze mi onen displej nic nehlasi, a v tom pripade gong neco oznamuje a ja chybu nevidim na displeji. Da se to???
Dekuji
-
- Kontaktovat uživatele:
mam tuhle pristrojovku a neni mi jasny, na co tam je ten ramecek oprostred dole? je to displej, nebo jen zaslepka?
v me prvni e34 tam byly cele jine budiky (ty starsi) a vlastne v tom miste se mi ukazoval servisni a olejovy intreval a zaroven i chyby (malo vody, nesviti zarovka,...) tak predpokladam, ze v tom ramecku by se mely ty chyby asi vypisovat. Nebo jsem uplne mimo?
v me prvni e34 tam byly cele jine budiky (ty starsi) a vlastne v tom miste se mi ukazoval servisni a olejovy intreval a zaroven i chyby (malo vody, nesviti zarovka,...) tak predpokladam, ze v tom ramecku by se mely ty chyby asi vypisovat. Nebo jsem uplne mimo?
- Přílohy
-
- tacho.jpg (20.51 KiB) Zobrazeno 844 x
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
nebude ten trojitej gong jen hodiny nastaveny na upozorneni kazdy cely hodiny ?mkalous píše:Zdarvím. Mám e34 525tds a jiz dva dny se mi na nem deje neco, co nedelalo. Nejdrive praskla zarovka na podsvetleni malého BC, takze to musím vymnit, ale nevím, jestli to má souvislost práve s tou zarovkou. Kdyz takhle jedu tak po case se mi ozve autem trojity gong. Z prvu jsme myslel, ze mi to hlasi venkovni teplotu, ale tim, ze tam neni zarovka tak to hlasi trikrat, abych to neprehlidnul. jenze, jake bylo me zklamani, kdyz chvilku na to udelal gong klasickou hlasku teploty mensi nez +3 stupne.
Dekuji
-
- Kontaktovat uživatele:
A ze by to delal jen kdyz nefunguje displei??? protoze kdyz fungoval, nebo spis byl podsvicenej, tak nikdy to "negongovalo".darmon píše:nebude ten trojitej gong jen hodiny nastaveny na upozorneni kazdy cely hodiny ?mkalous píše:Zdarvím. Mám e34 525tds a jiz dva dny se mi na nem deje neco, co nedelalo. Nejdrive praskla zarovka na podsvetleni malého BC, takze to musím vymnit, ale nevím, jestli to má souvislost práve s tou zarovkou. Kdyz takhle jedu tak po case se mi ozve autem trojity gong. Z prvu jsme myslel, ze mi to hlasi venkovni teplotu, ale tim, ze tam neni zarovka tak to hlasi trikrat, abych to neprehlidnul. jenze, jake bylo me zklamani, kdyz chvilku na to udelal gong klasickou hlasku teploty mensi nez +3 stupne.
Dekuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jinak zkusim chvilku pred celou zalest do auta, nastartovat a cekat, az odbude cela, jetsli to ten gong hodi..... a uvidime. diky za radu.darmon píše:nebude ten trojitej gong jen hodiny nastaveny na upozorneni kazdy cely hodiny ?mkalous píše:Zdarvím. Mám e34 525tds a jiz dva dny se mi na nem deje neco, co nedelalo. Nejdrive praskla zarovka na podsvetleni malého BC, takze to musím vymnit, ale nevím, jestli to má souvislost práve s tou zarovkou. Kdyz takhle jedu tak po case se mi ozve autem trojity gong. Z prvu jsme myslel, ze mi to hlasi venkovni teplotu, ale tim, ze tam neni zarovka tak to hlasi trikrat, abych to neprehlidnul. jenze, jake bylo me zklamani, kdyz chvilku na to udelal gong klasickou hlasku teploty mensi nez +3 stupne.
Dekuji
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
imho to je vono, nic jinyho trikrat nepipa v aute mam ten pocit. Nevim jak se to rusi na malym pocitaci, vymen tu zarovku at neco prectes.mkalous píše:Ale jinak zkusim chvilku pred celou zalest do auta, nastartovat a cekat, az odbude cela, jetsli to ten gong hodi..... a uvidime. diky za radu.darmon píše:nebude ten trojitej gong jen hodiny nastaveny na upozorneni kazdy cely hodiny ?mkalous píše:Zdarvím. Mám e34 525tds a jiz dva dny se mi na nem deje neco, co nedelalo. Nejdrive praskla zarovka na podsvetleni malého BC, takze to musím vymnit, ale nevím, jestli to má souvislost práve s tou zarovkou. Kdyz takhle jedu tak po case se mi ozve autem trojity gong. Z prvu jsme myslel, ze mi to hlasi venkovni teplotu, ale tim, ze tam neni zarovka tak to hlasi trikrat, abych to neprehlidnul. jenze, jake bylo me zklamani, kdyz chvilku na to udelal gong klasickou hlasku teploty mensi nez +3 stupne.
Dekuji