Ahoj všichni.
Nevíte někdo, kde by se dal sehnat zmenšený model E 36, sedan...
Myslím tím, jestli to nedělá nějaká firma která se zabývá vyrobou hraček ( Burago,......).
Chtěl bych ho na palubní desku, takže by neměl mít pul metru a neměl by stát víc jak moje velké BMW..
Jestli máte nějakou adresu, tak mi ji napiště a hoďte tam i přibližnou cenu.
Díky všem....
burago je shit ... ja mam compacta od schuco a je super propracovanej .. v katalogu ho uz nemaj ale objednali mi ho u foxtoys .. 1:43 stal kolem 700,- ale je dokonalej 318ti v cerny perleti .. parada
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:burago je shit ... ja mam compacta od schuco a je super propracovanej .. v katalogu ho uz nemaj ale objednali mi ho u foxtoys .. 1:43 stal kolem 700,- ale je dokonalej 318ti v cerny perleti .. parada
patras píše:burago je shit ... ja mam compacta od schuco a je super propracovanej .. v katalogu ho uz nemaj ale objednali mi ho u foxtoys .. 1:43 stal kolem 700,- ale je dokonalej 318ti v cerny perleti .. parada
jo ještě sem si vzpoměl že mam někde doma model E36 M3 od buraga 1:24 a ten je docela pěkně udělanej a nebyl ani drahej mam pocit že byl něco kolem 300
BMWAK píše:jo ještě sem si vzpoměl že mam někde doma model E36 M3 od buraga 1:24 a ten je docela pěkně udělanej a nebyl ani drahej mam pocit že byl něco kolem 300
m3 od buraga mam doma dve a sou oproti lepsim znackam naprosto detsky a trapny ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET