Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Snížení oproti originálu
-
- Klubové ID: 73
Mám dotaz, na autě mám podvozek origo M technik
Je to rv 1995 péra+stabilizátory Eibach, tlumiče sasch //asi origo//
Přijde mě že mám předek oproti zadku moc vysoko.....
Chtěl bych to trochu nakrčit na přede.
Koukám po nějakým podvozku, ale jelikož nevim o kolik to mám snížený teď, nevim co mám schánět......
Odhadem jsem tak na -35mm na předku i zadku
Existuje nějaká tabulka hodnot podle který bych mohl změřit snížení?
Třeba od země po lem blatníku.......
Nebo se to dá zjistit i jinak ? Díky Jirka
Je to rv 1995 péra+stabilizátory Eibach, tlumiče sasch //asi origo//
Přijde mě že mám předek oproti zadku moc vysoko.....
Chtěl bych to trochu nakrčit na přede.
Koukám po nějakým podvozku, ale jelikož nevim o kolik to mám snížený teď, nevim co mám schánět......
Odhadem jsem tak na -35mm na předku i zadku
Existuje nějaká tabulka hodnot podle který bych mohl změřit snížení?
Třeba od země po lem blatníku.......
Nebo se to dá zjistit i jinak ? Díky Jirka
-
- Klubové ID: 66
- Kontaktovat uživatele:
no s tímle problémem jsem se taky trápil, předek větší díra než vzadu, koupil jsem snížený péra 40/20, ale auto kleslo jako kdybych koupil 30/30, kbyby jsi měl origoš M podvozek, tak je mezera vepředu stejná jako vzadu. řešení je kup snížený péra a vyměň je jenom ve předu 
tohle se týkalo podvozku E39, u E36 je to tak jak píšete,

tohle se týkalo podvozku E39, u E36 je to tak jak píšete,

-
No nevim, myslim že to je origo BMW podvozek, např Hanz má na tý M3 taky větší díru vepředu.........Klakson píše:no s tímle problémem jsem se taky trápil, předek větší díra než vzadu, koupil jsem snížený péra 40/20, ale auto kleslo jako kdybych koupil 30/30, kbyby jsi měl origoš M podvozek, tak je mezera vepředu stejná jako vzadu. řešení je kup snížený péra a vyměň je jenom ve předu
Mám snížení 30/30 a taky ve předu vetší díra než vzadu, ale auto je opticky i prakticky vodorovně.Jirka-328 píše:No nevim, myslim že to je origo BMW podvozek, např Hanz má na tý M3 taky větší díru vepředu.........Klakson píše:no s tímle problémem jsem se taky trápil, předek větší díra než vzadu, koupil jsem snížený péra 40/20, ale auto kleslo jako kdybych koupil 30/30, kbyby jsi měl origoš M podvozek, tak je mezera vepředu stejná jako vzadu. řešení je kup snížený péra a vyměň je jenom ve předu
-
Jo vodorovně je.....Speedy píše:Mám snížení 30/30 a taky ve předu vetší díra než vzadu, ale auto je opticky i prakticky vodorovně.Jirka-328 píše:No nevim, myslim že to je origo BMW podvozek, např Hanz má na tý M3 taky větší díru vepředu.........Klakson píše:no s tímle problémem jsem se taky trápil, předek větší díra než vzadu, koupil jsem snížený péra 40/20, ale auto kleslo jako kdybych koupil 30/30, kbyby jsi měl origoš M podvozek, tak je mezera vepředu stejná jako vzadu. řešení je kup snížený péra a vyměň je jenom ve předu
- Přílohy
-
- P1010008_600x450.jpg (79.49 KiB) Zobrazeno 1043 x
to je mozny, ale vypada to bez nej divne :-/M3maniac píše:No lišty nejsou tojo,ale na saloonu M3 se nikdy lizátko nedávaloHanz píše:no, nejak tam nevidim lizatko vpredu a bocni listy + ta kolaMartinéz píše:original M-packet vcetne kol..parada..ale jinak hezky...
“Ability is what you're capable of doing.”