uz jsem to psal , je to nekde ke konci druhy strankyadam píše: Mas tam jeste neco krome tech repraku? jak je pohanis? pres zesik nebo jenom z radia? a co mas vzadu?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zesilovač
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
bude ... blaupunkt atlanta rd150 ... to tam sedi jak prdel na hrnec a kdyz se sladi barva s budikama !!! (proto jsem ho nevymenil za nejakou mp3 saskarnu)skautik píše:muze mi nekdo rict jaky typ radia se pouzival s bmwhifi?![]()
proste chci nechat puvodni radio protoze tam sedi a zadne jine proste takove nebude
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Byl by problém nafotit jak jsi usadil ty reproduktory?Kot3l píše:tohle radio:
http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id ... ed=vyrobky
vpredu repro koax 3.pasmovy,
vzadu komp 16,5x9,5 vse od hertzu, ted si nejsem jistej, ale myslim ze predni maji 180, zadni 200W, a hraje to vyborne, basuje bajecne.
radio ma rozsah na volume 0-40, s tim ze mezi 15-20 je to ideal stav, pres 25 se neda poslouchat (zvuk cistej, ale rve to jak krava) a ke 30 sem se jeste ani nepriblizil normalnim poslechem... jinak sem to testoval na 40, hraje ciste, ale musi se bejt venku z auta. jediny co tomu vsemu chybi je tlumeni do dveri, pro ktery si jedu tedka v sobotu.
vyslo me to asi na 16k a fakt sem spokojenej, zadnej zesak (krom toho v radiu), zadnej SW, pohodicka doporucuju
Hele a ty jsi menil kompletni podsviceni palubky? Ja mam pocit, že to je vse pres barevne filtry, co jsou v tech plastech jiz nalisovany(nebo jak to popsat). Libila by semi treba modra nebo zelena..patras píše:bude ... blaupunkt atlanta rd150 ... to tam sedi jak prdel na hrnec a kdyz se sladi barva s budikama !!! (proto jsem ho nevymenil za nejakou mp3 saskarnu)skautik píše:muze mi nekdo rict jaky typ radia se pouzival s bmwhifi?![]()
proste chci nechat puvodni radio protoze tam sedi a zadne jine proste takove nebude
...kdybyste nekdo moc touzili po nejakem radiu vhodnem do bmw, tak mam doma Alpine CDM9803RR s cervenym podsvicenim. Mam ho necely rok a prodam za 3.500,- ... ale neumi to MP3
a jsem z Brna, takze mozno videt v Brne
Funkce jsem nasel jen tento soupis:
CD, Max Tune Tuner, CD-R/RW compatible, 45W x 4 High Power Amplifier, 2 pre-outs/sub outs, 2V pre-out, Bass Engine Features with Subwoofer Level Control, Anti-Theft DF Panel, Audio Interrupt, Regulated 1 Bit Dac, Loudness Control, ISO Connector
a jsem z Brna, takze mozno videt v Brne
Funkce jsem nasel jen tento soupis:
CD, Max Tune Tuner, CD-R/RW compatible, 45W x 4 High Power Amplifier, 2 pre-outs/sub outs, 2V pre-out, Bass Engine Features with Subwoofer Level Control, Anti-Theft DF Panel, Audio Interrupt, Regulated 1 Bit Dac, Loudness Control, ISO Connector
- Přílohy
-
- Alpine 9803RR
- alpine.jpg (9.35 KiB) Zobrazeno 1341 x
ne, tahal sem tam vsude 2,5qmm a 1,5qmm na vejsky, mam to pripraveny na zesak, kterej kdybych jednou chtel..., ale to sem fakt netusil, ze tohle bude takhle hratSpeedy píše:A co kabeláž? Zachoval jsi původní? Nebo jsi tahal nové?
nebyl by to problem, v sobotu si jedu pro to tlumeni, tak to nafotim i ze vnitr pod tapucirkou, snad na to nezapomenuFikux píše:Byl by problém nafotit jak jsi usadil ty reproduktory?Kot3l píše:tohle radio:
http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id ... ed=vyrobky
vpredu repro koax 3.pasmovy,
vzadu komp 16,5x9,5 vse od hertzu, ted si nejsem jistej, ale myslim ze predni maji 180, zadni 200W, a hraje to vyborne, basuje bajecne.
radio ma rozsah na volume 0-40, s tim ze mezi 15-20 je to ideal stav, pres 25 se neda poslouchat (zvuk cistej, ale rve to jak krava) a ke 30 sem se jeste ani nepriblizil normalnim poslechem... jinak sem to testoval na 40, hraje ciste, ale musi se bejt venku z auta. jediny co tomu vsemu chybi je tlumeni do dveri, pro ktery si jedu tedka v sobotu.
vyslo me to asi na 16k a fakt sem spokojenej, zadnej zesak (krom toho v radiu), zadnej SW, pohodicka doporucuju
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem loni koupil Sony CDX-MP40, dnes už to není aktuální, ale hraje pořád dobře. Jako kick-basáky mám vepředu nějaký Infinity (2x120) s bílou gumovou membránou a hrajou fuckt pěkně i bez zesáku.
To doplňují výškáče noname, ty byly už v malým coupátku, když jsem ho kupoval a vzadu, nen kvůli vejškám tam mám nějaký Pincky s červenou membránou. V kufru se potom skýrývá zesík Magnat RapBull, nic extra, ale když ty 4 kanály přepnu na dva, tak mi to krásně utáhne aktivní tubu Blaupunkt - pro citelné basy a o příjemné poslechové basy se stará bedna Magnat, taky nic extra, ale na mé bolesti hlavy to bohatě stačí
To doplňují výškáče noname, ty byly už v malým coupátku, když jsem ho kupoval a vzadu, nen kvůli vejškám tam mám nějaký Pincky s červenou membránou. V kufru se potom skýrývá zesík Magnat RapBull, nic extra, ale když ty 4 kanály přepnu na dva, tak mi to krásně utáhne aktivní tubu Blaupunkt - pro citelné basy a o příjemné poslechové basy se stará bedna Magnat, taky nic extra, ale na mé bolesti hlavy to bohatě stačí

noo, nevim, uz sem je zmensil z 1600 na 800 myslim, ze sem tady videl i vetsi fota, asi mi ty rachejtle na rammsteinech vypalili mozek z hlavySlavisimo píše:musis ty fotecky zmensitKot3l píše:hehe, chci sem dat ty fotky a nejak se mi nedari, jak na to![]()
pripojenim souboru to nejde

tak jina rada, jak s fotkou sem?