Ráno jsem si káru pěkně umyl a nachystal k zimnímu spánku,ale stejně mi nedalo ji trochu neprovětrat No a chování auta na letních pneu při teplotách 0-3°C. Guma je tvrdá jako svině a auto pěkně lítá bokem po tom studeném asfaltu už při decentním přidání plynu a to mě móóóc baví Bude mi to v zimě chybět
Jo, no tak to já káru pěkně připravil na zimní provoz: nový zimní boty, ochrana laku nějakým sajrajtem, zimní náplně, ošetření exponovaných míst na kastli atd
Popřej mu za mně dobrou noc, až ho budeš dávat ke spánku a hlavně mu nezapomeň dát polibek na kapotu Já musím s tím mým jezdit celou zimu ,protože ho nemám kam schovat a vozid prdel v autobuse se mi nechce, tak to snad přežiju.
kenedy píše:Popřej mu za mně dobrou noc, až ho budeš dávat ke spánku a hlavně mu nezapomeň dát polibek na kapotu Já musím s tím mým jezdit celou zimu ,protože ho nemám kam schovat a vozid prdel v autobuse se mi nechce, tak to snad přežiju.
kenedy píše:Popřej mu za mně dobrou noc, až ho budeš dávat ke spánku a hlavně mu nezapomeň dát polibek na kapotu Já musím s tím mým jezdit celou zimu ,protože ho nemám kam schovat a vozid prdel v autobuse se mi nechce, tak to snad přežiju.
M3maniac píše:Ráno jsem si káru pěkně umyl a nachystal k zimnímu spánku,ale stejně mi nedalo ji trochu neprovětrat No a chování auta na letních pneu při teplotách 0-3°C. Guma je tvrdá jako svině a auto pěkně lítá bokem po tom studeném asfaltu už při decentním přidání plynu a to mě móóóc baví Bude mi to v zimě chybět
Jak si pripravil auti ke spanku?Vyndal baterku a prezul na jina kola?To ja dnes cernokrasku taky ulozil ke spanku,dodnes jsem s ni jeste v pohode jezdil,myslim,ze pocasi nam letos pralo.Ale slibil jsem ji,kdyz bude pekne,sucho a aspon trochu nad nulou,ze si pro ni prijdu a pojedem se projet Mimochodem,kdo jeste dnes lita na letnich jako ja?
Mno ty vole .. ja jel pred 14 dny na vopici hory k rodny hroude a stacilo mi to Tohle je husty .. i kdyz Lukke na lonskym zimnim srazu na letnakach me taky dostal
Mno ty vole .. ja jel pred 14 dny na vopici hory k rodny hroude a stacilo mi to Tohle je husty .. i kdyz Lukke na lonskym zimnim srazu na letnakach me taky dostal
ehmm .. jeste prezuto nemam
.... ze me to neprekvapuje
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET