Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Motory
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
óóóó díky pane, tak to jsem opravdu netušil. nemám čas hodiny pátrat a študovat staré příspěvky, proto jsem se zeptal. Tuším, že není zakázáno ptát se na něco co už se možná někdy řešilo a kdo ví jestli konkrétně to na co se ptám. Ale taky jistě není zakázáno mě taktně upozornit na funkci "hledat".o)))). Tak fakt dík, chlape:o))))))!!!TURBO_KrteK píše:mas tu funkci hledat, uz se to tu resilo mnohokrat
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
Tak před tebou smekám! Ani neumím tu funkci patřičně používat. Každopádně děkuju, protože jsi mi pomohl.TURBO_KrteK píše:no me to trvalo najit ani ne 5 minut
Neznáš kódování typů motorů? Kterej typ má označení 184 E 1, nebo co to číslo znamená. Je uvedené v techničáku jako typ motoru. Dá se k tomu číslu přiřadit M40 nebo M43? nebo je to dokonce jiný typ?
takže u 184E1 je to 1,8, čtyřválec. Zbytek nevíš. Ale i tak je to dobrá informace. Dle win kódu (dekodéru) v tom autě má být 1,8 M40, podle fotek co poslal Turbokrtek je to opravdu M40 a podle typu motoru je to teda opravdu 1,8. Jiné možnosti asi nejsou, že? Vzhledově stejnej motor už nemá asi žádný model, ne? Nebo 316i vypadá v M40 stejně?Každopádně velkej dík!
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze na prvni pohled vypada uplne stejne ...Peet píše:takže u 184E1 je to 1,8, čtyřválec. Zbytek nevíš. Ale i tak je to dobrá informace. Dle win kódu (dekodéru) v tom autě má být 1,8 M40, podle fotek co poslal Turbokrtek je to opravdu M40 a podle typu motoru je to teda opravdu 1,8. Jiné možnosti asi nejsou, že? Vzhledově stejnej motor už nemá asi žádný model, ne? Nebo 316i vypadá v M40 stejně?Každopádně velkej dík!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Aha, M40 1,6 vypadá pohledově stejně jako M40 1,8? Jen typ motoru by teda byl 164Xx....?Okem teda není 316 a 318ka rozpoznatelná?patras píše:myslim ze na prvni pohled vypada uplne stejne ...Peet píše:takže u 184E1 je to 1,8, čtyřválec. Zbytek nevíš. Ale i tak je to dobrá informace. Dle win kódu (dekodéru) v tom autě má být 1,8 M40, podle fotek co poslal Turbokrtek je to opravdu M40 a podle typu motoru je to teda opravdu 1,8. Jiné možnosti asi nejsou, že? Vzhledově stejnej motor už nemá asi žádný model, ne? Nebo 316i vypadá v M40 stejně?Každopádně velkej dík!
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
u e36 jsou ruzny i obsahove .. viz technicke informaceDoktor1 píše:Pokud vim,tak 316 i 318 je uplne ten samej motor. Obsah myslim 1849 nebo tak,z hlavy nevim... a 16 nebo 18 je jen rozdil ve vykonech,coz dela ridici jednotka. Aspon mam takovy tuseni...Klidne me nekdo opravte
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET