Dobrou
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Budu sériovej, ale zase neumřu hlady.
Tak jsem chtěl vylepšit svý auto, kdyby přišla nějaká prémie z práce k Vánocům. Jen decentně a vkusně, žádný blbiny. Vzal jsem si tužku a papír a začal: kola 17" BMW jetý - 10 000 kč, sada tlumiče a péra snížený KW - 20 000 Kč. Pneu 17" jsem ani nepočítal. Rieger spojler 16 000, černý světla vpředu 12 000, taky černý vzadu a ještě prahový lišty... a pak jsem to sečetl, tu tužku zase položil a šel radši spát. Tahle historka nemá pointu
Dobrou
Dobrou
Tuning není jen o nápadech, ale hlavně o penězíchMK píše:Tak jsem chtěl vylepšit svý auto, kdyby přišla nějaká prémie z práce k Vánocům. Jen decentně a vkusně, žádný blbiny. Vzal jsem si tužku a papír a začal: kola 17" BMW jetý - 10 000 kč, sada tlumiče a péra snížený KW - 20 000 Kč. Pneu 17" jsem ani nepočítal. Rieger spojler 16 000, černý světla vpředu 12 000, taky černý vzadu a ještě prahový lišty... a pak jsem to sečetl, tu tužku zase položil a šel radši spát. Tahle historka nemá pointu![]()
Dobrou
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
chce to proste vsechno pomalu a postupneMK píše:Tak jsem chtěl vylepšit svý auto, kdyby přišla nějaká prémie z práce k Vánocům. Jen decentně a vkusně, žádný blbiny. Vzal jsem si tužku a papír a začal: kola 17" BMW jetý - 10 000 kč, sada tlumiče a péra snížený KW - 20 000 Kč. Pneu 17" jsem ani nepočítal. Rieger spojler 16 000, černý světla vpředu 12 000, taky černý vzadu a ještě prahový lišty... a pak jsem to sečetl, tu tužku zase položil a šel radši spát. Tahle historka nemá pointu![]()
Dobrou
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Když jsem měl sedmičku, tyhle blbiny mě vůbec nenapadaly. Stejně se k ní jednou vrátím. Automat, volná ruka, radio Classic, pomalý tep a klidný dechpatras píše:chce to proste vsechno pomalu a postupneMK píše:Tak jsem chtěl vylepšit svý auto, kdyby přišla nějaká prémie z práce k Vánocům. Jen decentně a vkusně, žádný blbiny. Vzal jsem si tužku a papír a začal: kola 17" BMW jetý - 10 000 kč, sada tlumiče a péra snížený KW - 20 000 Kč. Pneu 17" jsem ani nepočítal. Rieger spojler 16 000, černý světla vpředu 12 000, taky černý vzadu a ještě prahový lišty... a pak jsem to sečetl, tu tužku zase položil a šel radši spát. Tahle historka nemá pointu![]()
Dobrou
-
Pavel
- Klubové ID: 56
chce to proste vsechno pomalu a postupne[/quotepatras píše:MK píše:Tak jsem chtěl vylepšit svý auto, kdyby přišla nějaká prémie z práce k Vánocům. Jen decentně a vkusně, žádný blbiny. Vzal jsem si tužku a papír a začal: kola 17" BMW jetý - 10 000 kč, sada tlumiče a péra snížený KW - 20 000 Kč. Pneu 17" jsem ani nepočítal. Rieger spojler 16 000, černý světla vpředu 12 000, taky černý vzadu a ještě prahový lišty... a pak jsem to sečetl, tu tužku zase položil a šel radši spát. Tahle historka nemá pointu![]()
Dobrou
Tak tak,pěkně v klidu a s rozvahou
furt lepší fajfka a klídek v tanku jménem 750, než si hrát v řadový trojce na "šu-machra"mengi píše:to je dobrý nápadKlakson píše:ještě fajfkupatras píše:a duchodcovsky papucceJsem si říkal, že mi v té mé sedmě ještě něco chybí
-
TOMMANO_V12
- Kontaktovat uživatele: