Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Něco o světlu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dande
Klubové ID: 54

#1 Příspěvek od Dande »

Myslíte si že je možný,aby vám svítilo pravý přední světlo jaksi do leva.
Je to možný.Loni mi tam dávali nový po bouchancu,pak sem to reklamoval dali mi jiný nový.Furt stejný dál už sem to neřešil.Ale v poslední době mě to začíná opět srát tak se chcu zeptat jestli se dají ve vnitřku ňák poštelovat.Nemyslím nahoru a dolů nebo naklápění ale do leva nebo do prava.Asi mi neporadíte,málokdo měl asi uplně rozdělaný ty světla jestli to vůbec jde.Podle kapoty je rovně a když sem ho podle těch držících šroubků vytočil aby svítil tam kam má efekt skoro žádný.Za zkoušku nic nedám.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

ano, svetla se daji serizovat nahoru dolu i doleva a doprava.
Dande

#3 Příspěvek od Dande »

Jestli teda jdou tak mi rekni jak budu ti hodně vdecnej pac jsem nasel jen ty dve kolecka na to stelovani jak sem psal ale jak je seridit do prava nevim.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Horizontální posun(doleva doprava) se serizuje tema koleckama blize k blatnikum. Chce to dlouho tocit a stat proti stene, kde si to omerujes. Vzdalenost stredu svetel(tam, kde se vodorovna linka lame smerem sikmo nahoruvravo) by mela byt stejna, jako je vzdalenost stredu svetel na aute.Coz bude neco malo pres jeden metr. Auto musis stat kolmo k te zdi, kde to meris. Jinak mas origo svetla? Ty aususy za par kacek sestelovat nemusi jit.
Dande

#5 Příspěvek od Dande »

Origo svetla to jsou od bosche.Ale bavime se doufam o stejnym problemu.Kdyz jedu v noci tak mi pravy dalkovy svetlo sviti kamsi doleva na stromy misto do dalky.Levy je OK myslis teda ze tema koleckama.mam pocit ze jsou na stelovani podelne osy dokola,aby sla ta sikmina rovne a pak nahoru doprava ze,ale ja potrebuju tu podelnou osu svetla posunout do prava.To sem napsal nesmysl co vyznas se v tom.
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patras Čestný člen »

sroubem u stredu se serizuje sklon a u blatniku smer ... funguje to tak to vyskousej
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Dande

#7 Příspěvek od Dande »

Vyzkousim a dam vedet.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#8 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mam pocit ze ti spis bud vypadla ta serizovaci matka (ta co je ve svetle a jezdi po sroubu) nebo se vyhaknul moturek nebo je proste vyjetej serizovaci sroub uplne ven...
“Ability is what you're capable of doing.”
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pivson »

si je nech někde seřídit, třeba najdeš akci zdarma.

Nebo někde na STK si to dohodni a udělaj ti to
Odpovědět