kua to je otazka ... co clovek to jinej nazor, nevim proc sem hustis takovou anketu ...
jinak netvrdim ze je nejakej extra peknej, kupe je proste bez debat ... ale je to bmw a na zacatek mi to uplne staci, pozdeji pripadne estli zustanu u znacky bmw pujdu do neceho delsiho ... compact e46 se mi nelibi
Compact byl nahrazenej jedničkou, zeptejte se Nikity na zážitky... 116i Hlasování se zdržuji, páč patří do rodiny a vypadá (aspoň zapředu) jako pěkná kára
Dande píše:Nechcu nikoho urazit,ale muj nazor je ne. Až na ten zadek je to pěkný auto.
neurazis ... hafo lidem (predevsim co se pohybujou kolem bmw) se compact moc nelibi ... vetsina ostatnich lidi ale proti compactu nic nema ...
jako tim nerikam ze kompakt je extra a neni nic designove lepsiho ... taky bych radeji bral vsema deseti kupe (sedan nevim, nemam moc rad 4 dvere a ke vsemu jsem si ho zhnusil tim z jich je tolik a vetsina je nic moc - jdou ale dobre udelat a potom to je moc pekny auto - treba libi se mi Pavlovo auto nebo kara h2so4, i kdyz to je puvodne byl taky sedan v zakladu) ...
ale to moje byla to slusna koupe za slusny prachy a nechtel jsem moc velky auto, tak jsem sahl po compactovi ... nepripada mi zezadu zas tak serednej a zepredu neni od ostatnich e36 poznat rozdil
Dande píše:Nechcu nikoho urazit,ale muj nazor je ne. Až na ten zadek je to pěkný auto.
neurazis ... hafo lidem (predevsim co se pohybujou kolem bmw) se compact moc nelibi ... vetsina ostatnich lidi ale proti compactu nic nema ...
jako tim nerikam ze kompakt je extra a neni nic designove lepsiho ... taky bych radeji bral vsema deseti kupe (sedan nevim, nemam moc rad 4 dvere a ke vsemu jsem si ho zhnusil tim z jich je tolik a vetsina je nic moc - jdou ale dobre udelat a potom to je moc pekny auto - treba libi se mi Pavlovo auto