Fx píše:By me zajimalo, jak presne to rekl... A nebo radsi ne (Cozeeeee? 140k za tuhle mrdku? Ani nahodou, pico/buzno - to podle nalady) Ne, delam si srandu, Lukas je v pohode, jenom me bavej tyhle jeho hlasky
skautik píše:schinach píše:Zdravim - Tak jsem byl vcera u bychla na predprodejni prohlidce s tou karou a napsali mi.. " Vadné " : středová + krajní spojovací tyč, přední tlumiče , silentbloky převodovky, zadni brzd.destičky , chladič, velká vůle na sloupku řízení, ohnutá přední nápravnice , nefunkční ruční brzda , vadné zadní tlumiče , spojkový váleček , spojka. Havarováno na Lpčást .
elektrika - zná 6 klíčů - majitel ma 5 klíčů
motor ok
No popravdě docela huste že.
Lukas mi to spocital na 40 - 50 klacků.
Takze asi tak.
Jeste ze jsem sel na tu prohlidku timto dekuji Lukasovi od bychla.
kolik stala ta prohlidka?
§schinach píše:Ta prohlidka stala myslim 2200 nebo tak nejak je to za hodinu a ctvrt prace.
To : jfk no abych pravdu rekl byl jsem ochoten do toho kolem 20 vrazit ale 50 to me trochu porazilo nejsem bohac.
Mimo to deklaroval top stav tak co mu na to asi rict ?
Myslim ze E34 za 140 by mela vypadat trochu lepe tot muj nazor
schinach píše:Ted jsem s nim mluvil rekl jsem mu ze to 110 vezmutak se tomu zasmal a rozloucili jsme se.
Tak a je to:)
Nevite nekdo o nekom kdo se zivy tahanim BMW to Czech R.
Nebo jeste lepe nevite nekdo vo nejaky pekny E34 ?
Diky
Lukas H. píše:schinach píše:Ted jsem s nim mluvil rekl jsem mu ze to 110 vezmutak se tomu zasmal a rozloucili jsme se.
Tak a je to:)
Nevite nekdo o nekom kdo se zivy tahanim BMW to Czech R.
Nebo jeste lepe nevite nekdo vo nejaky pekny E34 ?
Diky
To nechapu, rekl jsi ze jsi ochotnej do toho 20k vrazit.. Proc jsi mu tedy nenabidl 130k ?
schinach píše:Taky myslim ze ji jen tak neproda.
Ale nahoda je blbec problem je ze se mi to auto moc libi ....
140 bych za ni klidne dal, ale v dobrem stavu asi zrejme neni
Myslim ze kupovat ji za 140 tis a dat do ni 40 -50 je fakt pickovina.
schinach píše:Zdravim - Tak jsem byl vcera u bychla na predprodejni prohlidce s tou karou a napsali mi.. " Vadné " : středová + krajní spojovací tyč, přední tlumiče , silentbloky převodovky, zadni brzd.destičky , chladič, velká vůle na sloupku řízení, ohnutá přední nápravnice , nefunkční ruční brzda , vadné zadní tlumiče , spojkový váleček , spojka. Havarováno na Lpčást .
elektrika - zná 6 klíčů - majitel ma 5 klíčů
motor ok
No popravdě docela huste že.
Lukas mi to spocital na 40 - 50 klacků.
Takze asi tak.
Jeste ze jsem sel na tu prohlidku timto dekuji Lukasovi od bychla.
JFK píše:Fx píše:By me zajimalo, jak presne to rekl... A nebo radsi ne (Cozeeeee? 140k za tuhle mrdku? Ani nahodou, pico/buzno - to podle nalady) Ne, delam si srandu, Lukas je v pohode, jenom me bavej tyhle jeho hlasky
to je zajimavi, ja když jsem u Bychla kupoval M5, tak nebyli schopni mi ukazat papir, ze je to auto po celkove kontrole. Jenom slovne: "jo, je to ok". O servisce ani nemluvim. A v prvnim mesici jsem musel zainvestovat na podvozku a motoru 100 000,- ale radeji v Enseladu v Olomoooci...To nemluvim o Lukasovi (to je mali pero), ale o BMW Bychl...
![]()
Takze ted uz vis co te E34 je, tak to za ty prachy vem a casem to das do kupy (to "casem" je furt, ale s tim se musi pocitat, nebo jsi v soku???:))
matal píše:Udělal si dobře, já jsem koupil v březnu 525i r.v.11/95 a ještě jsem do toho nemusel nic vrazit... sice mne čeká oprava klimy ,ale to bude do 10k
a klima není zas tak důležitá...
Jo, a možná bude na jaře k mání