uz uz aby to bylo.Baxon píše:30x6 cmmkalous píše:To Baxon: jak velkým písmenem je napsaán ten nick?? Pro informaci (v cm). Pro představu, prosím....
v pátek objednávám trika, tak pokud má ještě někdo zájem, tak do pátku![]()
až přijdou, tak na nich začínám makat
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
www.bmwklub.cz - samolepky, trika, atd...
http://web.brandsoftheworld.com/download/?id=30736Baxon píše:nemáte někdo tenhle obr. v min. velikosti 50x50mm a min. 300 dpi?
-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
roman@margetiak.czskautik píše:dej mi mailmargos píše:skautiku a neslo by to sem hodit ve formatu .cdr aby mi to mohl tady udelat kamos na plotru a nezatezoval te posilanim paru samolepek???
Kdyz v tom skautiku budes, tak mi, prosim, posli taky jeden na stva@email.cz. Dik.skautik píše:dej mi mailmargos píše:skautiku a neslo by to sem hodit ve formatu .cdr aby mi to mohl tady udelat kamos na plotru a nezatezoval te posilanim paru samolepek???
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
taky bych bral jedno cdr, nebo dxf zaleží jak to máš připravený. Máme tu plotr Zund tak jestli víš jakej formát pobre tak mi to taky pošli dík. jiri.drazdik@jci.com

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
V pondělí 18.10 to jdu obědnat, asi týden bude trvat výroba a ten další to budu posílat. Kdo si obědnal, pošlete mi prosím Vaše adresy, jinak možno vyzvednout v Brně.
mkalous 2x bílá
dante 2x barva?
MIKI 2x černá BMW KLUB/ MIKI
Turbokrtek 2x černá
Navrhoval bych jednotný text BMW KLUB.CZ
mkalous 2x bílá
dante 2x barva?
Turbokrtek 2x černá
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Matale jen taková nepatrná chybička ....OBĚDNAL ....OBJEDNAL....pleteš si to se žrádlem....matal píše:V pondělí 18.10 to jdu obědnat, asi týden bude trvat výroba a ten další to budu posílat. Kdo si obědnal, pošlete mi prosím Vaše adresy, jinak možno vyzvednout v Brně.
mkalous 2x bílá
dante 2x barva?
Turbokrtek 2x černá

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
jestli si to on plete se zradlem a ty s objetimkaca píše:Matale jen taková nepatrná chybička ....OBĚDNAL ....OBJEDNAL....pleteš si to se žrádlem....matal píše:V pondělí 18.10 to jdu obědnat, asi týden bude trvat výroba a ten další to budu posílat. Kdo si obědnal, pošlete mi prosím Vaše adresy, jinak možno vyzvednout v Brně.
mkalous 2x bílá
dante 2x barva?
Turbokrtek 2x černá