Vypada slusne, ty kilometry klidne muzou bejt realny, prece jen to neni auto na jezdeni do prace, na chatu a na dovcu. Tim samozrejme nerikam, ze to nekdo tak nema hozeny
Pěkná, což vo to, km bych i věřil, ale ta cena-není to trochu málo? Viděl jsem V Rakousku M5 z r.91, přesně takouvou červeno-fialovou jak byla na srazu v Mohelnici a ta byla za 7.000Eur 150 000km a se servisní knížkou. Tak možná než to koupíš bych se na tu servisku informoval, protože dnes se dá opravit téměř vše..
cena je uplne normalni, (bohuzel nebo bohudik, kazdy jak chce) uz ani tyhle M5 zdaleka nejsou milionovy auta... kilometrum neverim... skutecny pocet bude nekolikanasobek...
bpytlik píše:Urcite se da sehnat ya stejne peniye peknejsi, sice s vic km, ale aspon budou origo
mno kilometry.........myslim si, že tam bude dvojásobek, jelikož za tyhle prachy se tak prodávaj auto co maj kolem 120tis....
no taky bych to tipoval takto, urcite to nebude trojnasobek
Ale kazdopadne i ten dvojnasobek neni moc na takovej motor, ne? Mluvil jsem s tim majitelem, pry to stoji v Pardubicich. Dam mu nuz na krk, bud to auto pujde do bmw servisu na ekg , nebo nic nebude
Lukáš píše:[quote="bpytlik"]Urcite se da sehnat ya stejne peniye peknejsi, sice s vic km, ale aspon budou origo
mno kilometry.........myslim si, že tam bude dvojásobek, jelikož za tyhle prachy se tak prodávaj auto co maj kolem 120tis....
no taky bych to tipoval takto, urcite to nebude trojnasobek
Ale kazdopadne i ten dvojnasobek neni moc na takovej motor, ne? Mluvil jsem s tim majitelem, pry to stoji v Pardubicich. Dam mu nuz na krk, bud to auto pujde do bmw servisu na ekg , nebo nic nebude [/quote]
to je jeasne, ale chtej ze servisu kompletni informace aby jsi nedopadl tak, ze ti neco po dohode s majitelem zataji
No nejlepší je, zeptat se předešlých majitelů podle TP. Už jim to může být jedno když prodali, tak by měli všechno popravdě vyklopit.
Já se tak dozvěděl prakticky všechno.