Tak se všem omlouvám za blbé fórky
Káru jsem už 3 měsíce nezrušil, tak jsem to oslavil vtípkem...
Koho se to dotklo a? se přihlásí v Mohelnici, budeme truchlit spolu (má u mě panáka)
PS: včera jsem přezouval gumy, které jsem na auto dával nové a vydrželi 3 týdny a vytahal jsem z nich tři hřebíky (asi z Lánova), takže jsem k fotu neměl daleko:)
mě se to teda dotklo, protože už jsem se viděl v koženejch sedačkách z M5
ještě jsem ti chtěl psát, jestli to přežily zadní lampy
přihlásím se v Mohelnici
JFK píše:Tak se všem omlouvám za blbé fórky
Koho se to dotklo a? se přihlásí v Mohelnici, budeme truchlit spolu (má u mě panáka)
PS: včera jsem přezouval gumy, které jsem na auto dával nové a vydrželi 3 týdny a vytahal jsem z nich trři hřebíky (asi z Lánova), takže jsem k fotu neměl daleko:)
JFK píše:Tak se všem omlouvám za blbé fórky
PS: včera jsem přezouval gumy, které jsem na auto dával nové a vydrželi 3 týdny a vytahal jsem z nich tři hřebíky (asi z Lánova), takže jsem k fotu neměl daleko:)
Me se to dotlo taktez a meho bawce taky, takze ja mam 4 nohy a bawec 4 kola + rezervu, zaokrouhlime to, takze mam u tebe 10 panacku nejake irske a ze jsi to ty, nemusi byt ani 12ti leta
co, Lopolo tam byl taky, jak jste to tahly na podvalu z Moravy bez strechy a naprav? Jsem rikal hned, ze motor je zaklad, zbytek je kosmetika.... a vidis jak pekne jezdi ))
kurna hlavne ze je vse v pohode... to me malem odrazilo od koupe 540i, sem si rekl ze kdyz JFK boura s M5, tak jestli radeji nezůstanu u TDSa, to je tak pekne rodinný autičko