Jo ten drift mam i v dobrem rozliseni a je videt jak Rudosh mava na kameru....a pri tom si prbrzduje levackou.Je to proste legenda nejen stredoevropskeho vyznamu.
No nekteri to vazne sezrali aj s navijakem, nevim kdo uz tam psal ze ten rev, to je presne rene )) Bylo to tusim anglicky A tdsko s takovym zvukem ) No holt sranda musi byt, asi jako tenkrat, kdyz si delal JFK prdel s tim bawem co mu strikala voda z vyfuku a jel 300. Peknej patent
Taky jsem to sežral , ale omlouvá mě to, že jsem to viděl na PC bez repro. Jinak s mojí 524td jsem taky driftík vyzkoušel a jde to, a jestě když tomu pomůže píseček nebo mokroučko, pak neni co řešit.
schinach píše:Vratil bych se k te prvni fotce vod " voka " zajimalo by me srovani Omegy s 5-kou BMW ?
No jestli si vzpomenu, tak bych večer mohl nascanovat porovnání z časopisu Automobil Revue, asi ročník 98 (odhadem) a zítra ráno to sem hodit. Myslím, že výsledek porovnání byl (jak už to v neutrálních časopisech bývá ) nerozhodný (malinko pro 5-tku)
Maca píše:
No jestli si vzpomenu, tak bych večer mohl nascanovat porovnání z časopisu Automobil Revue, asi ročník 98 (odhadem) a zítra ráno to sem hodit. Myslím, že výsledek porovnání byl (jak už to v neutrálních časopisech bývá ) nerozhodný (malinko pro 5-tku)
Omlouvám se všem E34-kařům, ale nakonec jsem našel jen AUTOHIT, rok 2000 a porovnání OpelOmega vs. BMW 5 (E39) s motory 2,5l (benzín). Takže není to sice to pravý vořechový, ale někoho by to možná zajímalo: