Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
RC modely BMW
Jeden čas sem nad něčim takovym uvažoval, ale u toho elektromodelu mi přišlo, že to nejede a musí se to pořád nabíjet a je to hlavně bez zvuku ... takže takový nic moc. Ten motorovej model už je zajímavější, ale zase na druhou stranu už je to spíš pro pokročilý, protože dělat na tom generálku motoru bych fakt nezvládl a takový věci jako předstih a vůbec to nastartovat taky neni zrovna z jednoduchých úkonů ... takže sem od toho nakonec upustil a koupil sem si radši xenony na svýho mazlíka 

alp píše:Zdravicko vespolek,
tak tu s kamaradama debatujeme nad RC modelama BMW.
Mate nekdo nejake tipy, nebo nekdo co by rad taky investoval do fajn konicka? Muzeme delat i nejake souteze na srazech atp, inu co se vymysli ...
Kdokoliv mate zkusenosti, sem s nimi ...
Pro inspiraci : http://www.hobbyteam.cz/script/vypis.as ... DK=vsechno
jo dotoho jsem chtel vzdycky, puvodne jsem mel aeroplan, ale ten boural, ale RC e36coupe by nebylo marne

samo na petroleum

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:alp píše:Zdravicko vespolek,
tak tu s kamaradama debatujeme nad RC modelama BMW.
Mate nekdo nejake tipy, nebo nekdo co by rad taky investoval do fajn konicka? Muzeme delat i nejake souteze na srazech atp, inu co se vymysli ...
Kdokoliv mate zkusenosti, sem s nimi ...
Pro inspiraci : http://www.hobbyteam.cz/script/vypis.as ... DK=vsechno
jo dotoho jsem chtel vzdycky, puvodne jsem mel aeroplan, ale ten boural, ale RC e36coupe by nebylo marne))
samo na petroleum)
mam vyhlidnuto RC M3 E36 coupe na elektro za 4k max speed 42km/h
PS: nechces koupit RC model letadla ?? mam diablotina v kostre nebo komplet Aircore s motorem MVVS 7.5ccm s ladakem ...

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
alp píše:matal: supr, sem s informacema. Myslim si, ze kdybychom naraz koupili vicero, tak ze by to bylo i na slevu a to se vzdycky hodi.
Jinak ja davam prednost benzinaku, protoze kdyz uz do toho clovek investuje, tak at to stoji za to)) ... precijen, mame rychlost v krvi
patras:
dik za nabidku, ale modelarstvi letadel jsem se venoval doted a jsem rad, ze uz jsem se toho vseho zbavil. Nejhorsi byl vrtulnik, to bylo skoro o zivot s tim litat
joke, ja jsem na to dva roky nesahl mam to na skrini

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Fikux píše:Jeden čas sem nad něčim takovym uvažoval, ale u toho elektromodelu mi přišlo, že to nejede a musí se to pořád nabíjet a je to hlavně bez zvuku ... takže takový nic moc. Ten motorovej model už je zajímavější, ale zase na druhou stranu už je to spíš pro pokročilý, protože dělat na tom generálku motoru bych fakt nezvládl a takový věci jako předstih a vůbec to nastartovat taky neni zrovna z jednoduchých úkonů ... takže sem od toho nakonec upustil a koupil sem si radši xenony na svýho mazlíka
Hehe...nejde..zalezi na motoru...pokud se ti zda nejakejch 80kmh malo tak to pardoon

No stav se nekdy ja ti ukazu jak to jede

no pokud opravdu dobre elektro tak bych vzal klidne elektro, ma to urcite vetsi kroutak, mohlo by to met vetsi vykon a vaha bude asi stejna, co?
rozhodne kdyz dam povel na radiu jed tak to jede hned bez jakekoliv prodlevy... zato nez si to to servo s karburatorem prelouska nejaka ta vterina urcite ubehne a ja s tim chci jezdit bokem
)))
rozhodne kdyz dam povel na radiu jed tak to jede hned bez jakekoliv prodlevy... zato nez si to to servo s karburatorem prelouska nejaka ta vterina urcite ubehne a ja s tim chci jezdit bokem

-
- Kontaktovat uživatele:
Cus, Prispeju tez troskou do mlyna. Ja jezdil se spalovaci buggy 1:8 s 3.5 Nova Rossi. Byla to sakra drahá zalezitost na svou dobu. Radio jsem strelil za 15 tis A Sasi Kyosho Inferno 5 mam doma v prachu. Nova roska se rozsypala.. Sem ji krapet pretocil jezdil jsem na 20% methil + synt. od Robbeho mam snad doma jeste 5 litru zvetraleho
( A je tam ted MVVS ale to je takova ludra priposrana ze neni mozne to poradne doladit. Co se tyka reakce na plyn spalovak a elektro, chtel bych videt laika co pozna rozdil he he... Je to okamzite a temer srovnatelne. Co je citelne tak rychlost a sila serva na rizeni. Bezne se dvaji a prodavaji se silou do 4kg A rychlost nechci kecat ale stejne asi kecam, neco kolem 0.3 vt na 120 stupnich vychylky.. nepamatuju si dobre.. JA pouzival osmikilco s rychl. 0.072 a to bylo radne drahe
) Bych rekl ze pro laika a pro radne vyblbnuti jedine elektro. Nevim jak na tom jsou v soucasne dobe paliva a motorky A jak se steluji, jsem z toho oboru nejakych par let mimo, ale ty co jdou seridit levou zadni hovno jedou. A je to vic pridusene nez to jezdi. Elektro je tenmer 100%. Ale s tema cenama no nevim.. Aparatura min 4000.- podvozek 3000.- motorek do 1000.- Nabijecka a aspon dve sady accu a je to hnedle 6-8000.- a dohromady ??Pak zbyva koupit leda nejakou mrchozu.. Je vhodne si dobre uvedomit kolik do toho chcete sypat a pak prubezne platit za provoz. Ale do 10 000.- nic supr nebude. A na proste blazneni skutecne staci i do tech deseti v meritku 1:10 A ja osobne nevim ci se mi v tom chcou topit zase prachy. Ale ze me to tahne a vzty tahlo to je svata pravda. MAm kamarada co se ted venuje 1:10 el. A jezdi reprezentacne. Mam v tom velmi slusny prehled... No a ma mama neco malo z modelariny prodava... neco malo pac v nasem mestecku co jsem bydlel to lidi moc nebere... Nicmene ja nejake zkusenosti mam tak se ptejte.. Ale s cenama jsem popravde uplne mimo.. Musel bych vse pozjistovat... tak pokud by skutecne byl seriozni zajem byl bych ochoten hnout brvou a neco vycmuchat.

-
Kdyby někdo mněl zájem prodám rc soupravu Graupner c4 race 1 servo a ele.regulátor + 2 modely elektro rc
Opel calibra v6dtm zadní náhon od fimy Tunder tiger 1/10 a Nissan od firmy Tamiya náhon na čtyři 1/10 plus dělanou nabíječku
cena dohodou
Opel calibra v6dtm zadní náhon od fimy Tunder tiger 1/10 a Nissan od firmy Tamiya náhon na čtyři 1/10 plus dělanou nabíječku
cena dohodou
- Přílohy
-
- Snímek 022.jpg (49.66 KiB) Zobrazeno 807 x
-
- Snímek 021.jpg (57.03 KiB) Zobrazeno 807 x
toje ruzne rozdělil bych to asi takhle existuji hračky tak do 2000k polo rcmodely tak do 5000kc,rc modely tak do 10000k.a profi rc modely i 30000kc například puvodni ceny na tech fotkách rc souprava 2800k,rc model opel 2700k , rc model od Tamiya 4500kc,ele. Regulátor 1700k,pak baterie na pohon motoru 1200k,nabíječka včetně vybiječky 2000k ale kupována tak od 3000k nahoru jeto proste dráhy špás kdyby mněl někdo zájem za vše 8000k