A já za mosty dáwám "beziny"....Lion píše:Když si to tak vezmu, tak si taky tuním botyNa vojně si dělám na kanadách mosty abych se odlišil
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co vy na to???
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Pyron píše:A já za mosty dáwám "beziny"....Lion píše:Když si to tak vezmu, tak si taky tuním botyNa vojně si dělám na kanadách mosty abych se odlišil
P.S.: Jojo za ty mosty na kanadách jsme dostávali taky beziny, když jsem byl ještě před měsícem u 4.brn. Ale ted už se to tak nebere, když už to máme tak říkajíc za pár
-
Pyron
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Já sloužím na Doupowě... nejzaprcanějschí díra jaká může být..Ale zároweň nejperspektiwnějschí...Lion píše:Pyron píše:A já za mosty dáwám "beziny"....Lion píše:Když si to tak vezmu, tak si taky tuním botyNa vojně si dělám na kanadách mosty abych se odlišil
Pyrone, kde sloužíš?..Vojna mě končí ted v zaří a silně uvažuju to podepsat.Ted sloužím v Pardubicích na letišti, kam aj uvažuju jít a nebo tu Čáslav..Jak říkáš AČR rulezzz
![]()
P.S.: Jojo za ty mosty na kanadách jsme dostávali taky beziny, když jsem byl ještě před měsícem u 4.brn. Ale ted už se to tak nebere, když už to máme tak říkajíc za pár
Podepisch, budesch mít klid...
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
No uvidíme, vyřízeno mám už skoro všechno, ted už jen fyzický testy a souhlas na určitých orgánech...Pyron píše:Já sloužím na Doupowě... nejzaprcanějschí díra jaká může být..Ale zároweň nejperspektiwnějschí...Lion píše:Pyron píše: A já za mosty dáwám "beziny"....Pyrone, kde sloužíš?..Vojna mě končí ted v zaří a silně uvažuju to podepsat.Ted sloužím v Pardubicích na letišti, kam aj uvažuju jít a nebo tu Čáslav..Jak říkáš AČR rulezzz
![]()
P.S.: Jojo za ty mosty na kanadách jsme dostávali taky beziny, když jsem byl ještě před měsícem u 4.brn. Ale ted už se to tak nebere, když už to máme tak říkajíc za pár![]()
Podepisch, budesch mít klid...
-
MikeT
- Kontaktovat uživatele:
Hamann je pro mě občas moc velká divočina (Laguna Seca), ale Hartge, jak už jsem psal, beru - hlavně kvůli tomu M3 5.0...patras píše:kazdej ma rad neco jinyho .. nekdo to rad serie .. nekkdo to rad tuned ... ja mam moc rad tuning - libi se mi i FF tuning ale jen na japoncich .. Jinak nerikej ze Schnitzer Hamman nebo Hartge te neberou ??? je to sice o jinejch penezich ale tuning to je ..
kdo chce vydet smysl slova tuning tak doporucuji franfurkt malem jsme uz odjizdeli kdyz na mapce najdem posledni halu kde jsme jeste nebyly a to byla ta prava
hala cislo jedna,okamzite jsem zapomel na vse co jsem do ty doby videl a jen se kochal jak disignem tak vykony,se 17kami koli jsem si pripadal jak bridil
no proste doporucuju