Mě se u těchto aut nelíbí, kam se umís?uje vepředu SPZ. To hrozně ruší vzhled. Jako třeba u Alfa Romeo. Bych to zrušil, stejně tohle auto vidí policie vždycky zezadu.
Taky bych zrusil predni znacky... Sou uplne na howno... Akorat to je pozohybany od Jahodů co pred tebou parkujou se škodarnou š120 a jako priplatkovou vybavu tam maji tazny...
Jinak je to celkem drsnej kousek...
voko21 píše:Kua, kdo tohle vlastní? Nevíte někdo z Pražských?
Žeby Antonín Herbeck, vydavatel stratosfery? Měl ho jako první v ČR.
Prvni urcite, hlavne myslim ze jedinej ve stredni evrope (v cr urcite) je to auto za nejakych 12 mega? Opravte me jestli se mejlim:)
Jinak se mi fakt libi:)
voko21 píše:Kua, kdo tohle vlastní? Nevíte někdo z Pražských?
Žeby Antonín Herbeck, vydavatel stratosfery? Měl ho jako první v ČR.
Prvni urcite, hlavne myslim ze jedinej ve stredni evrope (v cr urcite) je to auto za nejakych 12 mega? Opravte me jestli se mejlim:) Jinak se mi fakt libi:)
To je něco podobnýho, jako s tím Poršehákem (Carrera GT), ta stála asi 16mega a taky jí někdo v ČR koupil. Prý je druhá už zamluvená. Tu první podle členů Porsche klubu má asi Čechmánek (Pro odpůrce kolektivních sportů je to hokejový brankář! ), ale nevěděli to jistě.
Mimochodem po vejplatě budu váhat, jestli si koupit to Pagani, nebo Carreru. Asi pudu do toho Poršete.
Jinak je tu spousta drahejch aut, ale majitele se s nima třeba moc neukazujou.
Treba Ferrari ENZO chtelo nekolik lidi, ale ikdyz maj ty penize tak jim to neprodaj. Ferrari udelalo vyjimku a doveze jeden kousek do CR pro jednoho sberatele.
Jinak je tu spousta drahejch aut, ale majitele se s nima třeba moc neukazujou.
Treba Ferrari ENZO chtelo nekolik lidi, ale ikdyz maj ty penize tak jim to neprodaj. Ferrari udelalo vyjimku a doveze jeden kousek do CR pro jednoho sberatele.
A co Leoš "chlupatej" Mareš, ten taky zbořil Ferčo. Není to ten sberatel?
Leoš Mareš něco o své lásce k Ferrari:
"Své vášni a touze mít kultovní vůz propadl totálně. "Není těžké zamilovat se do krásného auta, to vědí všichni chlapi. A Ferrari Modena 360 je moje nejoblíbenější. Miluju všechno, co má krásný design. Po ferrari jsem snil od dětství a můj sen se mi splnil. Na tohle auto jsem si vlastně šetřil od začátku, a protože jsem byl hodně pracovitej, vydřel jsem si na něj. Část peněz ale musím ještě splatit."