No tak to prvni urcite ne!!
To druhy je pekny, ale to treti nema konkurenci... To treti zkratka by bylo nejlepsi, ale kdyz nepujde to treti tak aspon to druhy... Ale hlavne ne to prvni...
jo, jenze u toho tretiho je prave asi problem ... bylo by nejlepsi, ale je slozeno z moc barev ... no uvidime jestli se toho nekdo zhostil s cim prijde ... mno jestli na to vsichni hodili bobek tak kdyztak bych zkusil s tim pristi tejden nekam zajit a poptal bych se osobne co a jak a zkusil zjistit ceny ...
já mám člověka co dělá vyšívání , takže to nechám vyšít. Je to rozhodně lepší kvůli stálosti barev , praní atd.
Navíc pod nálepkou se spotíte jako prase.
Finílní cena by měla být do 200 a nebude to žádný šit .
Až to bude hotový tak se ozvu . Myslím že tu může klidně běžet několi projektů naráz
cabadaj píše:já mám člověka co dělá vyšívání , takže to nechám vyšít. Je to rozhodně lepší kvůli stálosti barev , praní atd.
Navíc pod nálepkou se spotíte jako prase.
Finílní cena by měla být do 200 a nebude to žádný šit .
Až to bude hotový tak se ozvu . Myslím že tu může klidně běžet několi projektů naráz
oki .. nechame to na tobe myslim ze je zbytecny delat nekolik projektu zaraz, az kdyby nekdo nebyl s tema tvejma spokojenej, muze si udelat vlastni ...
s tim vysivanim mas pravdu , je to rozhodne kvalitnejsi co do trvanlivosti ... i kdyz potisk je zase kvalitnejsi co to moznosti tisku ... a s tim pocenim to taky nebude tak zhavy kdyz mas nalepku o rozmerech 5x4cm
a bude to teda ten projekt s tema web adresama. Jo? Ten co tady bezel nedavno....
To je totiz dobry...
Kolik jich bude? Beru 2 kusy...
Jo a co velikosti?
Tak jsem proběhl celou diskuzi a přídáwám se k názoru "jednoduschschí motif a wyschschí kwalita... czili náwrh na straně cz. 5 bez nápisu "BMW není jen auto..." a s tím třetím logem. Wezmu urczitě dwě trika a jednu mikinu. Konfekczní welikost XXL