Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
www.bmwklub.cz - samolepky, trika, atd...
Já jsem si to triko nechal na rychlo udělat před 3-ma týdnama,proto je motiv vcelku jednoduchý.Chtělo by to lepší návrhy a pak je odhlasovat.Původně jsem to triko nechtěl tady ukazovat,měl jsem obavy z kritiky..
ale když už se otom bavíte-jen tak pro představu...

- Přílohy
-
- Kopie - DSC03733.JPG (41 KiB) Zobrazeno 779 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš tu kritiku
: Ze předu pěkný. Zezadu mi to moc nesedí, ale je to jako celek dobrý.
Mě by se líbila nějaká kombinace znaku bmw s černobílou šachovnicí do vytracena(jako je na logu webu BMWklubu). Bylo by to pěkný na černém i na bílém triku. Nebo i na šedém.

Mě by se líbila nějaká kombinace znaku bmw s černobílou šachovnicí do vytracena(jako je na logu webu BMWklubu). Bylo by to pěkný na černém i na bílém triku. Nebo i na šedém.
- Přílohy
-
- bmwklub.jpg (14.2 KiB) Zobrazeno 769 x
voko21 píše:skautik píše:kvalitni triko se vzdycky hodi![]()
aby vypadaly dobre treba na zadnim bocnim okynku...
....
1/Na zadní boční okénko... s tím bych taky souhlasil....vzal bych hned dvě aby to bylo souměrný. Hlavně by ta samolepka měla bejt lepící zevnitř.
2/Na SPZ to chci každopádně. Myslím si, že v tomto případě není tolik variant provedení a všichni se shodnou na jednom
problem je v tom, ze ne vsichni maji ramecek pod spz
Pavel píše:Já jsem si to triko nechal na rychlo udělat před 3-ma týdnama,proto je motiv vcelku jednoduchý.Chtělo by to lepší návrhy a pak je odhlasovat.Původně jsem to triko nechtěl tady ukazovat,měl jsem obavy z kritiky..ale když už se otom bavíte-jen tak pro představu...
tohle vypada celkem dobre .. misto bmw power by mohla bejt adresa a takhle decentni tricko bych si koupil