Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

www.pneushop.cz

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pivson »

tak uz funguje i u nas, ceny pěkné :-)

http://www.pneushop.cz
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klakson »

pěkný ceny 8)
Dande
Klubové ID: 54

#3 Příspěvek od Dande »

Velice libové ceny
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#4 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Jestli jsou to opravdu konečné ceny vč. DPH a shop bude fungovat, tak je to SUPER.
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

Jen jeden dotaz, jak sou na tom z klvaitou takovy pneumatiky typu Nankang, GT Radial, TOP**, Star Performer samy takovy zajimavy znacky. Mate nekdo zkusenost?
Maca
Klubové ID: 57

#6 Příspěvek od Maca »

Silně mi to připomíná stránky http://www.sicherbestellen.de/reifendirekt/start.html
Ceny fakt dobrý, pokud vím tak to funguje už několik let, ale jak to bude s českou variantů ví bůh.
Maca
Klubové ID: 57

#7 Příspěvek od Maca »

Maca píše:Silně mi to připomíná stránky http://www.sicherbestellen.de/reifendirekt/start.html
Ceny fakt dobrý, pokud vím tak to funguje už několik let, ale jak to bude s českou variantů ví bůh.
A ještě něco - ceny obsahují poštovné, balné i DPH České Republiky. Schválně jsem zkoušel FALKEN F-451 235/45 ZR17 94Y, který jsem kupoval na jaře ve velkoobchodě za nějakejch 3.900/ks a tady je mají za 3.703/ks. Rozdíl sice nic moc, ale dohromady 800,- což jde.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

pavelik-cz píše:Jen jeden dotaz, jak sou na tom z klvaitou takovy pneumatiky typu Nankang, GT Radial, TOP**, Star Performer samy takovy zajimavy znacky. Mate nekdo zkusenost?
Jo to jsou spešl gumičky,dobrý na otop.... :D já bych to na auto co jezdí 200 nedal,jako na uno,fáčko proč né,takové auta jezdí z 90% 80-120. Myslím že kvalita a komfort je někde jinde.
Anonymous

#9 Příspěvek od Anonymous »

No lidi koukal sem se na dojmy lidi co kupujou gumy na tom hlavnim serveru a je to docela zajimavy pocteni, jako good year F1 eagle tam docela dost psuli atd. Jako fakt zajimavy.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od bpytlik »

M3maniac píše:
pavelik-cz píše:Jen jeden dotaz, jak sou na tom z klvaitou takovy pneumatiky typu Nankang, GT Radial, TOP**, Star Performer samy takovy zajimavy znacky. Mate nekdo zkusenost?
Jo to jsou spešl gumičky,dobrý na otop.... :D já bych to na auto co jezdí 200 nedal,jako na uno,fáčko proč né,takové auta jezdí z 90% 80-120. Myslím že kvalita a komfort je někde jinde.
Ale neprehanej starousi, kdyz maji cetrifikaci napr. do 240ti, tak zadny problem....akorat se musi pocitat s tim, ze budou hur sedet a bude treba delsi brzdna draha...
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Vychází to zhruba tak, že čím dražší značková guma, tím větší procentuální sleva.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Pivson »

Tak jsem objednal pro kamarada.

Pak poreferuju jak to funguje
Dande
Klubové ID: 54

#13 Příspěvek od Dande »

pavelik-cz píše:No lidi koukal sem se na dojmy lidi co kupujou gumy na tom hlavnim serveru a je to docela zajimavy pocteni, jako good year F1 eagle tam docela dost psuli atd. Jako fakt zajimavy.
Myslis ze sou na hovno nebo jak?Mam je na zadku a prilnavost se mi moc nezda.Jsou snad na hovno.Jestli jo tak nejsu moc nadsenej.
Jirka-328
Klubové ID: 73

#14 Příspěvek od Jirka-328 »

M3maniac píše:
Přesně tak jak píše René, jsou třeba do 240kmh ale já bych si je nekoupil...... mám po původním majiteli pneu Hankook, rychlostní index to je ZR, ale směrová stabilita je na pikaču. Lítám v kolejích jak svině. Měl jsem pujčený Micheliny a nádhera. To auto jelo na rovině rovně :D ........
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od darmon »

Pivson píše:tak uz funguje i u nas, ceny pěkné :-)

http://www.pneushop.cz
to uz funguje pres rok
Mad Max
Klubové ID: 137
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Mad Max »

Pěkné ceny. :-)
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#17 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Objednával tady už někdo něco? Funguje to opravdu za ty ceny jak píšou?
MK
Klubové ID: 205

#18 Příspěvek od MK »

Může někdo právně vzdělaný vysvětlit, jak je to s reklamacemi? Zejména poslední větě nerozumím vůbec.

výňatek z obchodních podmínek http://www.pneushop.cz:

Vadné zboží
Je-li vadné zboží řádně odmítnuto v souladu s vašimi zákonnými právy a povinnostmi, máte nárok požadovat vrácení ceny v plné výši i úhradu následné škody, např. poštovného. V souladu se zákonem o prodeji zboží z roku 1979 v platném znění je vám poskytnuta přiměřená možnost zjistit, zde zboží odpovídá podmínkám smlouvy uzavřené mezi vámi a společností Delti.com. Společnost Delti.com souhlasí s tím, že pro tento účel je možné zboží použít, ale jen do té míry, aby byla zjištěna vada, kterou zákazník reklamuje.
Žádáme zákazníky, aby pneumatiky ani disky nezasílali přímo nám. Takové zásilky nejsme schopni na naší adrese přijmout. V daném případě nás prosím kontaktujte telefonicky nebo prostřednictví elektronické pošty na adresu pneushop@delti.com, na faxovém (+49 (0)89 208080839) či telefonním (548 214 713) číslu. Po obdržení zprávy zboží vyzvedneme osobně.

Vlastnická práva k veškerým dodaným výrobkům si vyhrazujeme do doby uhrazení veškerých dlužných částek a pohledávek k dané objednávce, včetně podmíněných pohledávek. Výše uvedené platí i pro následně vzniklé úhrady. S ohledem na naše vlastnická práva můžeme požadovat bezodkladné vrácení výrobku bez možnosti zadržovacího práva vyjma případů vznesení nároku, který je právně závazný nebo u něhož nebyla prokázána jeho neoprávněnost.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pivson »

Objednaval a naprosto pohoda
skautik Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od skautik Čestný člen »

MK píše:Může někdo právně vzdělaný vysvětlit, jak je to s reklamacemi? Zejména poslední větě nerozumím vůbec.

výňatek z obchodních podmínek http://www.pneushop.cz:

Vadné zboží
Je-li vadné zboží řádně odmítnuto v souladu s vašimi zákonnými právy a povinnostmi, máte nárok požadovat vrácení ceny v plné výši i úhradu následné škody, např. poštovného. V souladu se zákonem o prodeji zboží z roku 1979 v platném znění je vám poskytnuta přiměřená možnost zjistit, zde zboží odpovídá podmínkám smlouvy uzavřené mezi vámi a společností Delti.com. Společnost Delti.com souhlasí s tím, že pro tento účel je možné zboží použít, ale jen do té míry, aby byla zjištěna vada, kterou zákazník reklamuje.
Žádáme zákazníky, aby pneumatiky ani disky nezasílali přímo nám. Takové zásilky nejsme schopni na naší adrese přijmout. V daném případě nás prosím kontaktujte telefonicky nebo prostřednictví elektronické pošty na adresu pneushop@delti.com, na faxovém (+49 (0)89 208080839) či telefonním (548 214 713) číslu. Po obdržení zprávy zboží vyzvedneme osobně.

Vlastnická práva k veškerým dodaným výrobkům si vyhrazujeme do doby uhrazení veškerých dlužných částek a pohledávek k dané objednávce, včetně podmíněných pohledávek. Výše uvedené platí i pro následně vzniklé úhrady. S ohledem na naše vlastnická práva můžeme požadovat bezodkladné vrácení výrobku bez možnosti zadržovacího práva vyjma případů vznesení nároku, který je právně závazný nebo u něhož nebyla prokázána jeho neoprávněnost.
no pokud tomu rozumim, dokut to nezaplatis je to jejich to znamena obednas 5 sad, dodaji a ty nechces platit, prakticky ty pneu nejsou jeste tvoje, neni to tak ze ti poslou fakturu ty neplatis, jsi dluznik, ale zbozi je tvoje... nebo extrem :) kdyby se treba nekdo na webu sekl s cenou, ty jsi to objednal oni ti to za tu cenu dodali tak maji pravo, dokud to nezaplatis pozadovat vraceni zpet

aspon tak jsem to pochopil
Odpovědět