Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kooperativa - Sklo - Bonus?
jojo, Kooperativa a vůbec všechny pojiš?ovny jsou kurvy. Tzn. že bonus Ti seberou, protože jsi způsobil škodu.Lukas H. píše:Zastavil me hosik ze jsem mu udelal tecku sutrem na skle, na netu jsem cetl ze se za to bonus nebere a ted jsem volal na jejich zelenou linku a tam mi nejaka picka rekla ze za to bonus berou... Nevite nekdo jak to tedy je?
jinými slovy smůla, jestli jsi zastavil a přiznal se.
Nejlépe je to domluvit s nějakým náklaďákem,maji pojištěné celé flotyly a bonus jim nevezmou!a hlavně je to každému za vlašku jedno...Speedy píše:jojo, Kooperativa a vůbec všechny pojiš?ovny jsou kurvy. Tzn. že bonus Ti seberou, protože jsi způsobil škodu.Lukas H. píše:Zastavil me hosik ze jsem mu udelal tecku sutrem na skle, na netu jsem cetl ze se za to bonus nebere a ted jsem volal na jejich zelenou linku a tam mi nejaka picka rekla ze za to bonus berou... Nevite nekdo jak to tedy je?

Tat tak.M3maniac píše:Nejlépe je to domluvit s nějakým náklaďákem,maji pojištěné celé flotyly a bonus jim nevezmou!a hlavně je to každému za vlašku jedno...Speedy píše:jojo, Kooperativa a vůbec všechny pojiš?ovny jsou kurvy. Tzn. že bonus Ti seberou, protože jsi způsobil škodu.Lukas H. píše:Zastavil me hosik ze jsem mu udelal tecku sutrem na skle, na netu jsem cetl ze se za to bonus nebere a ted jsem volal na jejich zelenou linku a tam mi nejaka picka rekla ze za to bonus berou... Nevite nekdo jak to tedy je?
Jestli jsi mu dal číslo pojistky, tak asi smůla. To samý teď řeším já, ale z pohledu poškozeného...Lukas H. píše:Hlaseni jsem nevypsal jen si na me ten hosik vzal kontakt (adresu, r.č.,spz)...gamers píše:stači říct ze stým nesouhlasiš a dotičny ma smůlu teď je už pozdě už jsi určitě vypsal hlašeni Škody
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Asi pred trema rokama jsem delal znamymu sklo.Lukas H. píše:Jak to myslis ze si ho nechaji doplatit? Jinak diky za odpovedi...Pivson píše:spousta lidí to zkouší, zda se někdo chytne.
Bonus ti určitě seberou a ještě si ho nechaj doplatit.
Mel jsem bonus a po skodne udalosti me poslali slozenku presne na ten bonus a ze jim to dluzim.
Moc jsem tomu nerozumel a dal jsem to nestoural.
Cislo pojistky jsem mu nedal... Ted mi furt vola a ja mu neberu tel, protoze jeste nemam rozmysleny co mu reknu...Speedy píše:Jestli jsi mu dal číslo pojistky, tak asi smůla. To samý teď řeším já, ale z pohledu poškozeného...Lukas H. píše:Hlaseni jsem nevypsal jen si na me ten hosik vzal kontakt (adresu, r.č.,spz)...gamers píše:stači říct ze stým nesouhlasiš a dotičny ma smůlu teď je už pozdě už jsi určitě vypsal hlašeni Škody

N54 PWR
No celou debatu jsem sice pořádně nečetla, ale mám za to, že si stejně může zjistit č.pojistky podle toho kde to máš pojištěný ne? A to zjistí podle SPZLukas H. píše:Cislo pojistky jsem mu nedal... Ted mi furt vola a ja mu neberu tel, protoze jeste nemam rozmysleny co mu reknu...Speedy píše:Jestli jsi mu dal číslo pojistky, tak asi smůla. To samý teď řeším já, ale z pohledu poškozeného...Lukas H. píše: Hlaseni jsem nevypsal jen si na me ten hosik vzal kontakt (adresu, r.č.,spz)...
aha, já měla za to že to jde a že si to mezi sebou jen pojištovny vyřídí. Jak jsem měla na podzim tu srážku s blbcem tak jsem se ptala (sice ne na sklo) ale řekla mi, že si to pojištovny mezi sebou byřídí, že potřebuji jen údaje...tak nevím, nakonec jsem na to stejne hodila boba...Lukas H. píše:Ja myslim ze podle spz zjisti kde jsem pojistenej, ale cislo pojistky mu nikdo nerekne....kaca píše: No celou debatu jsem sice pořádně nečetla, ale mám za to, že si stejně může zjistit č.pojistky podle toho kde to máš pojištěný ne? A to zjistí podle SPZ
Ale pokud jsi to zavinil, tak je to jen tvá dobrá vůle , že jses k tomu přiznal, ponevadž většina lidí to nepřizná a podle poldů s tím nic neuděláš, to bys musel mít důkaz žes to opravdu ty zavinil...
Hodně řidičů to tak praktikuje a buď budeš charitou nebo ne.

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
kokotina, sice jde o hovno a par drobnejch na bonusu, ale princip je princip, nenech se sebou svoji pojistovnu vymrdavat, tohle je tzv. Skoda zpusobena provozem a nejsi vinik nehody takze ti nemuzou brat tvejch deset korun bonusu. Ceska Poj. tohle ma naprosto v klidu a pripojistovani celniho skla je jen pro pitomce. Ad jedna, kdyz chces resit sklo, zavolej si k tomu policajty, oni budou sice ze zacatku nasrani ze jede nehodovka kvuli blbosti (ja todelam dycky vecer, po desaty nejezdi nehodovka ale normalni vocasove z okrsku) ale daj ti protokol kde bude jasne uvedeno ze vinik proste neni a ze to je skoda zpusobena provozem. Policajtum treba nakecas ze to je vyhrivany determalni sklo co stoji vic nez 20k a protokol potrebujes,nebo ze mas karu na leasing.
Kamo kdyby slo o deset korun tak to neresim, jde o 20% z 9k myslim...darmon píše:kokotina, sice jde o hovno a par drobnejch na bonusu, ale princip je princip, nenech se sebou svoji pojistovnu vymrdavat, tohle je tzv. Skoda zpusobena provozem a nejsi vinik nehody takze ti nemuzou brat tvejch deset korun bonusu. Ceska Poj. tohle ma naprosto v klidu a pripojistovani celniho skla je jen pro pitomce. Ad jedna, kdyz chces resit sklo, zavolej si k tomu policajty, oni budou sice ze zacatku nasrani ze jede nehodovka kvuli blbosti (ja todelam dycky vecer, po desaty nejezdi nehodovka ale normalni vocasove z okrsku) ale daj ti protokol kde bude jasne uvedeno ze vinik proste neni a ze to je skoda zpusobena provozem. Policajtum treba nakecas ze to je vyhrivany determalni sklo co stoji vic nez 20k a protokol potrebujes,nebo ze mas karu na leasing.
N54 PWR
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
hm rocni uspora rovna se cca to co projezdis v phm za necelej tejden, fakt bombaLukas H. píše:Kamo kdyby slo o deset korun tak to neresim, jde o 20% z 9k myslim...darmon píše:kokotina, sice jde o hovno a par drobnejch na bonusu, ale princip je princip, nenech se sebou svoji pojistovnu vymrdavat, tohle je tzv. Skoda zpusobena provozem a nejsi vinik nehody takze ti nemuzou brat tvejch deset korun bonusu. Ceska Poj. tohle ma naprosto v klidu a pripojistovani celniho skla je jen pro pitomce. Ad jedna, kdyz chces resit sklo, zavolej si k tomu policajty, oni budou sice ze zacatku nasrani ze jede nehodovka kvuli blbosti (ja todelam dycky vecer, po desaty nejezdi nehodovka ale normalni vocasove z okrsku) ale daj ti protokol kde bude jasne uvedeno ze vinik proste neni a ze to je skoda zpusobena provozem. Policajtum treba nakecas ze to je vyhrivany determalni sklo co stoji vic nez 20k a protokol potrebujes,nebo ze mas karu na leasing.